Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonny ericsson

błagam, pomocy, czy to ciąza? ale jakim cudem? mam objawy, pomocy !!

Polecane posty

Gość sonny ericsson

kochalam sie z chlopakiem 7 wrzesnie. zabezpieczylismy sie komdomem, partner nie doszedl we mnie. wszystko wydawałoby sie dobrze. ale juz od nastepnego dnia po stosunku bardzo bola mnie piersi, wprost okropnie. do tego boli mnie glowa, oraz mam powiekszone wezly chlonne przy pachwinach, oraz powiekszone jajniki ;/ tak bardzo sie boje !! miesiaczke powinnam dostac ok 1 pazdziernika. blagam pomocy !!!!!

Gość sonny ericsson
dodam jeszcze, ze kochalismy sie dzien po miesiaczce. byl to moj pierwszy raz.

Gość grugru
zrób test, kosztuje około 10 zł

Gość moim skrooomnym zdaniem
dzień po stosunku z kondomem ty masz juz objawy ciążowe ? gratuluje mózgu a raczej jego braku :O :O :O :O

Odwiedź lekarza... To pewnie jakies zapalenie (węzłów chłonnych?) ale raczej nie ciaza...

Gość to reakcja organizmu na
piwrwszy raz

Gość sony ericsson
ej nie drwijcie ze mnie. to naprawde dziwne to co sie ze mna dzieje. mam tak pierwszy raz i dlatego sie niepokoję. twa to juz od 2 tygodni, a przeciez nie wymyslam sobie tych boli piersi, glowy i brzucha. teraz mam nawet podwyzszona temperature ciala. ;(

Gość Yonai**
Kochana po co ty tak panikujesz!!!moze to zwykly stres...2 tyg.to za wczesny czas aby pojawily sie jakiekolwiek objawy!!zgadzam sie z przedmowczynia to zapewne reakcja twego organizmu na stosunek:)jakbys nie wiedziala to jkest zmiana dla twojego ciala,nigdy nie mialas stosunku...i dlatego,albo poprostu masz napiecie przed miesiaczkowe...czesto ono wystepuje 2 lub tydzien przed spodziewana miesiaczka!!!wiec nie masz sie co martwic;/jesli prezerwatywa wam ni pekla i wszysko bylo oki to nie macie sie czego zamartwiac na zapas:)!naprawde!a jesli tak panicznie sie boiisz tio po terminie miesiaczki jesli ci sie spozni idz zrob test!nic my ci tu nie poradzimy musisz czekac do okresu cierpliwie!buzka;*