Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaa

Mam wyrzuty sumienia bo ...

Polecane posty

Gość taka jednaaaa

...... bo dałam numer teefonu koledze ktrego poznałam przypadkiem 2 tygodnie temu. chodziło o auto bo mam sportowe zebymsie zapisała do jakiegos klubu i na zjazdy czasem wpadła. Mam chłopaka powiedziałam mu o tym, nie mam zadnych kolegow z ktorymi utrzymuje jakies kontakty smsowe dlatego mam wyrzuty sumienia ze dałam komus mj numer tym bardziej ze z moim chlopakiem ostatnio kloce sie bardzo ale bardzo go kocham i nie chce zeby były kłotnie bo dałam numer telefonu zwyklemu koledze ktry liczy sie jako kolega. Nie chce zeby pozniej z tego wyszła klotnia ze mam kogos, ze jestem nie fer bo przez 5 at nigdy nie dawałam nikomu mojego numeru jesli chodzi o kolegow, no jedynie wtedy jesli chodzi o prace i musze miec kontakt z pewnymi osobami. dlatego mam wyrzuty. Tym bardziej ze ten kolega napisał m dzisiaj kilka smsow, tak po kolezensku pozartowalismy ale ja sie boje ze z wlasnej winy moge miec klotnie w zwiazku:-( Co wy na to??? Mam ochote napisac temu koledze ze nie chce zeby do mnie pisał, takie mam wyzuty.

Gość oo jaaaaaaaaaaaaaa
jakas nawiedzoa jestes!!! Jak to nie masz zadnych kolegow, z ktorymi smsujesz??? Oszalalas? Miec kolegow to nic zlego, jesli spotkaina z kolegami to wylacznie kolezenstwo.

Gość oolga
A nie masz ochoty wypalić sobie na czole informacji: JESTEM WłASNOśCIą X ( tu wstaw imię twojego chłopca)???

Gość taka jednaaaa
moze jeszcze ktos doradzi

Gość uppppppppppppppppppp