Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieskookitao

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ POŁĄCZONA WPSÓLNYM TEMPERAMENTEM

Polecane posty

Gość prawdziwe odkrycie
amRyki

Od miłości się wszystko zaczyna ,jeśli nie to będziecie mieli biedne chore dzieci właśnie takie ,które weszły na mą strone i piszą to, co wynieśli z domu.

Gość prawdziwy realista
miłość jest tlyko po to aby kopulacja wydawała się mniej banalna.

Gość stuleje świętują
Już dawno doszedłem do wniosku, że miłość to zbędny wynalazek. Zawsze można się posłużyć świeżym bananem, a gdy przejrzeje, udać się do Biedronki po nową partię towaru sprowadzonego prosto z Mozambiku. :classic_cool:

Gość miłość nie istnieje
Jest tylko seks. Rzecz przyjemna, ale ruchy niegodne filozofa:classic_cool:

Gość istnieje istnieje
miłość i kartofel są to dwa braciszki miłość ściska serce a kartofel kiszki

Gość miłość nie istnieje
Ja również nie krytykuję postaw innych ludzi. nawet jeśli są infantylne:)

Lęk ,zazdrość, nienawiść, odwet, smutek, przesądy i gniew to -choroby. miłośc, wiara, pożadanie,seks, romantyka, entuzjazm, nadzieja to- bycie zdrowym. Kazdy ma prawo wyboru.

Gość pragnę tylko zaznaczyć
iż znowu mam ochotę oddać się szczotce do czyszczenia kibla w zakamarkach łazienki bez okna i klamki. :classic_cool: Prosiłem ją nawet o rękę, ale dała znać, że jej rozwichrzona fryzura nie pozwala na danie odpowiedzi w takich okolicznościach. :classic_cool:

Gość poszukajcie ciekawych tematów
Ty masz chyba dwanaście lat. Lęk - chorobą. No powiedz mi, że nigdy się niczego nie bałaś:O

Gość smutek gniew przesądy
to nie są choroby. Do szkoły a nie do seksu

Bałem się? kiedyś! Dziś wiem ,że strach to tylko stan umysłu(zakodowanny w podświadomości)(wpojony w naszym domu, z mediow lub od znajomych nam ludzi) można sie go pozbyć wierząc w ideały o których piszę.Należy go potraktować jako niewłaściwy program komputerowy,zastapić go wiara miłością itd To naprawde dluga praca nad soba,ale teraz jest OK!

Gość KCK
"Widzę jak głodne oczy za nią podążają / Duma rozpiera mnie bo wiem, że to ja mam ją/ I nie zmieni tego nic/ A ty jako widz możesz o niej śnić" chyba lepiej oddać sie tego nie da...

Gość MyszkaMisiaczka
Pieknie to ujales Misiaczku! Sprawiles mi ogromny prezent! to do KCK :)

Negatywne emocje to wibracje naszego muzgu .Wprawiamy go powyzej 14 Hz PIELĘGNUJĄC takie negatywne emocje jak strach ,złość , nanawiść itd a to właśnie prowadzi do chorób. ludzie w inspiracji artystycznej maja od 4 do 7 Hz.

Ja szanuje wszystkie poglądy, a z tych filzofii i zachowań,które chodzą po internecie staram się wybierać te najwartościowsze... Pozdrawiam wszystkich.

Gość brak lęku to choroba
Strach pozwala przetrwać, ale ty chyba uwierzyłaś w New Age i stąd twoje nieracjonalne myślenie

New Age to właśnie choroba. Zmierzam własna drogą.wierzę w reinkarnacje ,wielokrotne schodzenie na ziemie w kolejnych ciałach fizycznych, celem ukształtowania własciwych emocji, to prowadzi nas do ewolucji -przekształcania nas w tym nieskonczonym cyklu do tego by stać sie normalnym człowiekiem. Oni myśla(New Age), ze gdy wierza w Boga to nic im sie nie stanie Ja wierze ,ze jeśli ja swoje emocje wobec siebie i innych doprowadzę do ideału uzyskam jego poparcie.

A ci ,ktorzy tego nie zrozumieją stana się na nowo neardentalczykami.(ich dusze tam będa od nowo wtłoczone)Ich wybór. Szanuje WSZYSTKICH!

Gość Pomijając fakt że
neandertalczyk nie był przodkiem człowieka wymieniłeś zasady New Ageu:) Przykro mi, ale Babrzesz się właśnie w takim homogenizacyjnym bagienku, które łapie z różnych kultur, ideologii, religii to, co mu pasuje i wciela w życie. Na pociechę powiem, nie ty jeden się dałeś w to wrobić. Zmartwię cię, główkę sobie już porządnie wyprałeś i tracisz zdolność rozróżniania znaczeń:O

Niebieskookitao a jest nieprawdziwa? albo jest albo jej nie ma:D dlaczego akurat kasjopeanski eksperyment? channeling jakich wiele.

co myślisz o falach gamma?\"czego nie wiemy trzeba nam właśnie\' ;):D

WITAM!! sex z moim byłym to było coś,miałam 23 lata ,z nim pierwszy raz kochaliśmy się przy każdej okazji,wielka namiętność,pozdrawiam Michała .Minęło jakieś 8 lat,jestem w stałym związku ,ale sex nie jest jego mocną stroną.Moje życzenie jeszcze raz-ostatni z nim. Może bym się rozczarowała,ale czasem bardzo mi go brakuje.

Gość miłość istnieje
właśnie