Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dramaturgia

Kiedy bym tu nie weszła - wychodzę..

Polecane posty

Gość Dramaturgia
Schodzą przyjemności na dalszy plan :( Ale jakże przyjemnie jest się oddawać tym rzedkim przyjemnością. I w dodatku są bardziej przyjemnie :P

///////// z calego teledysku najbardziej podoba mi sie ten junak tak slicznie odrestaurowany ;) w mldosci o takim marzylem !

przeciez to kobiety rozkwitaja bezustannie. faceci zachowuja tylko swoje \"wlasciwosci\" (jedni lepiej inni gorzej) ;)

rozkwitają, rozkwitają, aż wszystkie płatki opadają :p Dlatego doskonalę się w sztuce kulinarnej, zeby jak nie tą to inną drogą do mężczyzny trafiać :)

własnie miałam napisać że nie ma to jak taki smaczny misiomacho przed 40tką ;) to się nazywa mieć życie erotyczne :D:D

zdolnosci kulinarne wazne sa zawsze, nie tylko pozniej. np. moja partnerka takowych nie posiada :(

Gość mezopotamia
to co tu jeszcze robisz??!!

no to taki sportowy typek po 40tce :D:D:D oby tylko nie za daleko ;) qrde to kto u Ciebie ma zdolności kulinarne?? :P Jak powiesz co myślę to mdleje ;)

Gość mezopotamia
nie tylko taki temat a wy siedzicie i gawedzicie ;)

mysle ze nie ma idealow :) a co do gotowania to gwiazdorami w gotowaniu sa najczesciej faceci ;)

Gość Dramaturgia
dziewczyny są przykładem, że można przysiąść tu na chwilę tylko we własnym topiku, we własnym wątku i własnym towarzystwie.. I ani kroku dalej. To sała sentencja

Dramaturgia - bo jak się już taką perełkę w błotku wynajdzie, to trzeba ją wytrzeć i chuchać na nią, niech lśni :) Pal licho błoto :)

mnie znowu ciągle z innych przeganiają bo mam inne podejscie do zycia niż cały ten zlepek tłumu :D:D a tolerancja w naszym kraju to towar deficytowy ;)

Gość Dramaturgia
Energio Dobra. Właśnie o to chodzi.. nikły zakres ciekawych tematow, słabi dyskutanci, ech Czasem taka perła może okazać się zwykłym koralikiem z tworzywa sztucznego :o

póki nie schylisz się i nie sprawdzisz - nie dowiesz się :p Z nastawieniem - to na pewno tylko koralik - można przeoczyć kamień szlachetny :) (ale dzis mi poetycko, :P)

qrde podobne??:P cały pic polega na tym aby mysleć inaczej ;) wtedy dopiero jest ciekawie ;)

Dramaturgia a tak naprawde co chciałabys czytac na takich erotycznych forach???

Gość Dramaturgia
Przychodzę tu po optymizm a odchodzę z torsjami