słonko21 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Mój naturalny kolor włosków to jasny blond, jednak chciałabym je ściemnić, zrobić jakiś ładny brąz bądź ciemny blond! Jaką farbe polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miyuki 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 garnier 100 %. jest delikatna, nie nieszczy wlosow. i jesli efekt Ci sie nie spodoba szybko zmyjesz:) moj faworyt to wella safira. cudowna farba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak naprawde Napisano Wrzesień 26, 2007 tylko lorea'l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak naprawde Napisano Wrzesień 26, 2007 feria loreal'l.pieknie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja polecam.. Napisano Wrzesień 26, 2007 tylko i wyłacznie Loreala i najlepiej z seri Preference,poniewaz ma bardzo naturalne kolory(pieknie wychodzi mrozny kasztan bądz caracas,którym ja robie:) Pozatym są niezawodne pod względem dekoloryzacji koloru tzn.jesli po jakims czasie stwierdzisz ze chcesz powrocic do swojego blondu bądz byc jasną blondynką to Loreala jest bardzo łatwo splukac plukanką u fryzjera.Inne farby niestety nie schodzą tak łatwo i dodatkowo sprawiają ze wlosy są sianowate i wysuszone.Gdy juz ufarbujesz wloski dodatkowo polecam ci stosowanie szamponu i odzywki Loreal z proteiną perły(to ten rozowy)Włosy są zawsze jak swiezo ufarbowane,śliskie i pieknie sie mienią,wspanialy polysk.Ja zawsze w pracy polecam(pracuje w rossmannie) i zawsze klienci są bardzo ale to bardzo zadowoleni:) Pozdrawiam cieplutko:) Trzymaj sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja polecam.. Napisano Wrzesień 26, 2007 Jesli chodzi o Ferie color booster jak wspomniala kolezanka wyzej to i owszem,kolorki tez super z tym ze to są juz czerwienie,fiolety i rude.U wiekszosci osób powodują powazne reakcje alergiczne(niesamowite pieczenie)ktore zmusza do natychmiastowego zmycia farby..pozatym kolor wbrew pozorom bardzo szybko sie zmywa(a to bardzo dziwne poniewaz zawiera pigment koloru).Tak wiec nie polecam feri bo delikatnie mowiąc moze nic z tego nie wyjsc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Loreal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegrowiczka8 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Zgadzam sie , brązy L\'oreal są bardzo ładne i nie niszczą tak bardzo włosów. Kiedys farbowałam na brąz i wyszedł mi sliczny, ładne błyszczał w słońcu na złoto, ale niestety kolor wyszedł mi trochę ciemniejszy niż na opakowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esia 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 polecam udać sie do dobrego fryzjera:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JMD Napisano Wrzesień 28, 2007 no, dobry fryzjer to chyba najlepsze wyjscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cisowianka21 Napisano Wrzesień 29, 2007 Farby z firmy Faberlic. Można kupić w tej firmie 14,90 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lipola Napisano Wrzesień 29, 2007 mi po ostatnim castingu wychodzily wlosy i nie tylko mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ALLMON Napisano Październik 1, 2007 JEśLI NIE CHCESZ ZNISZCZYć SOBIE WłOSóW TO POLECAM EKOLOGICZNY SONET BRąZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach