Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gik

Śledztwodla zdobycia pewnego chłopaka

Polecane posty

Gość gik
doceniam każdy pomysł naprawdę

Gość KIGgg
Gik, mam nieco podobny "problem" do Twojego. Chcę bliżej poznać chłopaka z pracy. Niestety prawie nie mamy okazji się widywać. Ale postanowiłam wybrać się do niego z pewną zawodową sprawą. Może będzie mógł mi pomóc, a przy okazji uda nam się bliżej poznać. A tak w ogóle śledzenie kogoś raczej jest kiepskim pomysłem, lepsza byłaby prośba o rozmowę, spotkanie pod jakimś pretekstem.

Gość gik
tylko jak tu poprosić o rozmowę, spotkanie kiedy w ogóle go nie widuję.

Gość zuzia lalka duża
hej wszystkim ktoś tu jeszcze zagląda? Otóż ja próbowałam znaleźć numer telefonu do "mojego" ale co sie okazało jest już nieaktualny numer stacjonarny i dalej nie wiem co robić , bo wiem na jakiej mieszka ulicy ale nie znam numeru bloku ani mieszkania :(

Gość Lubie Placki
zuzia lalka duża ............. wiesz co zrób jeżeli nie pracujesz to przespacerój się kilka razy po tej ulicy i może go spotkasz i jeszcze jedno co zrobisz jak go ewentualnie spotkasz ? chyba że się znacie z widzenia to co innego

Gość gik
a ja? jak mnie zobaczy na jego ulicy i zapyta co tu robie to co mam mu powiedzieć? on wie że ja mieszkam gdzie indziej

Gość Lubie Placki
gik .......... powiedz mu że szłaś z myślą że go spotkasz :) a dalej to zależy od ciebie jak to rozegrasz powodzenia

Gość zuzia lalka duża
Lubie Placki -----> dzięki.my znamy sie z widzenia i jesteśmy " na cześć" jakby już udało mi się Go spotkać to mogłabym coś wymyśleć że byłam u kogoś ( znajomej , koleżanki , cioci etc... ) w pobliżu , a ten pomysł żeby powiedzieć że szłam z myślą że Go spotkam jest super tylko nie wiem czy jestem na tyle odważna żeby to powiedzieć :D gik---> powodzenia Ja bede czatować na niego

ej a jak on ma kobietę i nawet o tym nie wiesz bo jest z innego miasta ? albo pracuje? albo studiuje ? no no ?? ryzykowne takie miłości :) heh podbij do niego i po wiedz \"przepraszam mogę na chwile? \" i przedstaw sie i powiedz o co chodzi ale dorwi jego kumpla ! powiedz mu ze jak sie wygada to mu walniesz i ma go wyciągnąć np. do parku ty będziesz przechodzić a on zacznie mówić mu że jesteś ładna itp i w końcu on zwróci na ciebie uwage tylko znajdz jego kumpla i z jego kumplem pogadaj