Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babun

Krzywy penis

Polecane posty

Gość babun

czy macie jakieś doświadczenia, czy wam to nie przeszkadza?

Gość babun
Mój jest zwinięty jak nić DNA:(

Gość z prostymi nie sypiamy
[Życie erotyczne] Jaki lepszy? Prosty czy Krzywy? Jaki jest lepszy kutasek prosty czy krzywy? Jaki was Dziewczyny bardziej zadowala? pomijajac kwestie wielkosci.. powiedzmy ze w wielkosci bedzie wystarczajacy. [Życie erotyczne] krzywy penis, czy to wam przeszkadza? [Życie erotyczne] Krzywy penis - przegralem zycie? [Życie erotyczne] Krzywy penis czy macie jakieś doświadczenia, czy wam to nie przeszkadza? [Życie erotyczne] krzywy penis moj chlopak ma krzywego penisa,podczas stosunku nieraz mnie boli czy normalne ze on ma wykrzywionego na dol?? [Życie erotyczne] Czy kobietom przeszkadza.. krzywy penis? Czy jest jakaś różnica pomiędzy prostym a wykrzywionym, jeśli chodzi o odczuwanie przyjemności? [Życie erotyczne] Krzywy penis... temat skierowany do kobiet Czy zdazylo sie wam ze kochalys Cie sie z facetem ktory ma troche krzywego? Czy odczuwalyscie z tego powodu jakis dyskomfort?.. [Życie erotyczne] Cechy które zyskwalifikują faceta!! -kurdupel -krótki/krzywy/cienki fiut -chudy,nieumięśniony -rzadkie włosy -niemęski głos -wiejska lub nijaka lub paskudna twarz [Życie erotyczne] Brak szansy na dziewczyne, nie mam szans na miłosc Mam 20 lat, krzywy kręgosłup (wade postawy) i brzydki ryj. Do tego nic w zyciu nie osiaglnałem i nie osiagne bo za co sie wezme to spieprze. Samobojstwo chyba [Życie erotyczne] krzywy penis mój facet ma krzywego penisa, nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałam, w prawdzie podczas stosunku jest mi z nim niebywale przyjemnie, jednak niektóre pozy [Życie erotyczne] krzywy penis witam.mam problem.Otóż mam tak krzywego członka że kiedy sikam to muszę odwracać się delikatnie bokiem do toalety...bo inaczej to bym chyba to umywalki nasikał. [Życie erotyczne] krzywy , czy prosty? dziewczyny jakie lubicie penisy : proste , czy lekko skrzywione do góry, ja narazie mialam tylko proste , ciekawa jestem jak jest z takim zakrzywionym do gory? [Życie erotyczne] moj chlopak ma penisa przechylonego na lewo.. to normalne? jak mu stoi to jest przechylony w lewą strone, nie to ze jest krzywy, tylko caly jest wlasnie skierowany lekko w lewo [Życie erotyczne] Krzywy penis - mam stres przed sexem, boje się konfrontacji z kobietą. Może to śmieszne, ale przez ten defekt dotąd nie współżywem z nikim. Byłem już z kilkoma kobietami bliżej, ale zwykle dawałem noge, zbywając je jak miało dojść [Życie erotyczne] krzywy penis.. witam. poznalam wlasnie super faceta.jest boski, kochany itd. mam jednak z nim maly problem.. otoz moje kochanie ma krzywego penisa !!!! az boje sie z nim kocha [Życie erotyczne] Krzywy penis? Witam. Moj penis w czasie wzwodu nie jest prosty i nie jest zagiety ku gorze, tylko ku dolowi. Tak jak banan :). Oczywiscie nie jest to bardzo duze skrzywienie, [Życie erotyczne] krzywy penis Czy jakis doswiadczony mezczyzna (nie gej) lub kobieta moze mi powiedziec jaka jest najlepsza pozycja (ale tak zeby dziewczyna miala orgazm) gdy penis jest skrz