Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysokie***Obcasy

Moj facet zmienia majtki co 3dni

Polecane posty

Gość oż w mordę
dlatego bycie kawalerem to jest jedyna opcja :(

ohyda :-O co do mycia wacka nad umywalka to sprawa jest dyskusyjna, bo jesli facet bral wieczorem prysznic, potem jeszcze kilka godzin chodzil po domu i np. sikal a przed snem naszlo go i jego dziewczyne na seks i chcial sie odswiezyc to w sumie jest OK :-) co do gaci 3 dniowych nie znajduje usprawidliwienia :-O

Gość Wysokie***Obcasy
Nie mam w zwyczaju robic prowokacji na forum. Po prostu juz nie wiem jak mam mu przetlumaczyc. Kazdy by mi poradzil zebym mu powiedzila prosto w twarz co mysle- ale ja tak wlasnie robie i nic to nie daje!!! Jak mamy sie kochac to przychodzi wypachniony, ze mucha nie siada, a cale dnie łazi w smierdzacych gaciach;-(

Gość rrefa
powiedz mu ze chcesz sie kochac spontanicznie czyli niech sie pucuje bo nie zna godziny..... a nie tylko mozna wtedy gdy ma czyste gacie i jest wypachniony.....myc sie i myc aby mozna sie kochac w kazdej chwili a nie gdy mu sie zachce to sie wyglancuje swoja droga mycie wacka nad umywalka nawet dla odswiezenia to bleee dupe tez by trzeba odswiezyc wiec jak problem wskoczyc do wanny i zrobic to porzadnie?:P

Gość mój tęż tak miał
nosił jedne gacie prawie cały tydzień. moje rozmowy nic nie dały, więc zmieniłam faceta i teraz może sobie (tamten w tych brudnych galotach) chodzić nawet miesiąc, nic mnie to nie obchodzi. ja lubię seks, a facet w brudnych gaciach przyprawia mnie o rzyganie. na seks z takim nigdy bym się nie odważyła. trzeba mieć zdrową psychikę, a nie bagno w gaciach.

Gość yhjuyiko
jak sie nie kapie codziennie i nie zmienia galotow powiedz zeby o oralu zapomnial!!!!!i mow mu czesto jak ty cuchniesz hhehehe serio to jak sie przytulisz mow delikatnie szkoda ze nie pachniesz tak swiezutenko..i takie tam

Gość Zdecydowana AGA.
jeny jak mozna tolerowac takich niechlujnych facetow a przepedzic na 4 wiatry ! :P

Gość Jork28lat
Ja raz na tydzien, czasem zadziej. Nie chce mi sie.