Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia1

Do kobiet, które stosują tylko prezewatywy ...

Polecane posty

Gość minia1

Uprawiam sex od 6 lat, nigdy nie brałam tabletek, bardzo sporadycznie stosunek przerywany ale to zazwyczaj przed okresem. Czy może to znaczyć, że trudno mi będzie zajść w ciążę, czy poprostu mam szczęście jeśli chodzi o antykoncepcję? Miałyście tak kobitki?

Gość własciwie to
Jestem mezatka 16 lat.Nigdy nie stosowałam zadnej antykoncepcji:)mam dwoje planowanych dzieciaczków.mam bardzo regularne cykle i jedyna metoda jaka stosuje,to jest kalendarzyk,ale własciwie jak mówia to nie jest metoda antykoncpecyjna;)kalendarzyk jest dobry dla tych starajacych sie o dzidzie:)

prawidłowo stosowana prezerwatywa to skuteczna metoda... nie wiem dlaczego sie martwisz, jesli gumki wam nie pękają i nie zsuwają sie to nie zachodzisz w ciąże... a stosunek przerwyany... skoro sporadycznie i w dniach potencjalnie niepłodnych to pewnie ci sie przyfarciło.

Gość minia1
dzięki za pocieszenie:-)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
minia nie martw się.Ja kiedys zastanawiałam się nad tym samym... Przez 5 lat tylko gumeczka no i nie zaczłam w ciąże.Po slubie stwierdziłam a co tam, zrezygnowałam z gumki i zaczęłąm prowadzic kalendarzyk po pół roku byłam w ciąży tak więc nie martw się na zapas!

Gość żołądek.
łączysz w sumie dwie metody - kalendarzyk i prezerwatywy, wiec jestes dosć dobrze zabezpieczona; nic dziwnego, że nie zachodzisz w ciażę :)

Gość moratorka
Ja od 17 lat tylko gumki i kalendarzyk ... i dziala !!!

Gość majeczka_11
my tez od jakis 5 lat stsoujemy tylko te dwie metody i jak narazie wpadki nie bylo...

Gość a moze po prostu
naprawde mowicie ze gumki sa spoko? a nie macie stracha ze peknie??