Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szampon z kwiatow paproci

Dostalam maila, w tytule Moja jedyna Malgosiu, ja jestem Ania

Polecane posty

\"Masz z zasady wrogie nastawienie do kobiet.\" ależ skąd - ja tylko wyjaśniłem... a co do kredki - zauważyłem, ale niebowy kolor moze miec też i kredka do oczu... i wtedy właśnie spoglądałabys na mnie tak niebowo :)

ojej, do autorki tego topiku nie napisałam, ale nie widzę sensu. Ona przecież wystawia tyłek do kopania. Los Jej pomógł w postaci tego emaila pomyłkowego, a ta jeszcze chce sobie popatrzeć co z tego wyniknie :D:D:D:P Wyniknie, że tak od niego w łeb dostaniesz droga Małgosiu, że się nie otrząśniesz łatwo.

Gość gdyby if
ludzie kurwa - o co tu chodzi w tym topiku? poznala faceta, on pisze do malgosi. niechze pisze. ile ja znam facetow piszacych do malgosi i czy zakladam topiki? nie

Gość gdyby if
zadzwonila do niego zaytac o co chodzi? ludzie ratujcie mnie czy wy kobiety specjalizujecie sie tylko we wchodzeniu facetom w dupe, czy w czyms jeszcze?

Gość niebieska kredka
Komiczne, ja na Ciebie spoglądam niebowo, niebowymi oczami :) [o matko, ale lukier]

Gość gdyby if
komiczne-wklej mi linka prosze do tematu natalii jesli masz bo go zgubilam

a jesli juz, to nie rozumiem zarzutu postawionego facetowi, że kobiety lecą za nim, bo ma dobry bajer... ja umiem rozmawiac z kobietami (co ogolnie uznawane jest jako bajer), co nie znaczy, że traktuje je przedmiotowo, czy tez nie widze w nich równorzędnych partnerów...

Gość ale ty nie umiesz rozmawiac z
kobietami ty pitolisz jak niezdrowa dupa o północy

Gość gdyby if
szukasz wsrod tematow, jesli masz w historii czy w ulubionych to wejdz na sekunde i skopiuj mi adres przy okazji ja to gdzies mialam i wyczyscilam

Gość niebieska kredka
gdyby if Gdyby kobiety potrafiły zachować swoją godność i dumę, to byłaby połowa sukcesu. Niestety w większości, to ich słaba strona i wybierają.... wchodzenie... :O Autorko, bez urazy.

Gość gdyby if
to jest okropne. dziekuje Bogu, ze nie jestem facetam i nie musze tego znosic, choc penis przydalby sie nie powiem. zycie byloby prostsze. kazdy temat polega na fikcyjnym problemie. ani watku ani dramaturgii. szlag mnie trafia ze tu marnuje czas. facet pisze do kogo chce -po co sie mu w to wpierdalac? przekracza to moja wyobraznie

Gość niebieska kredka
Chirurgia jest już na wysokim poziomie ... nic straconego ;)

Gość gdyby if
kredka - ale nie wiem, czy moj mozg budowa by sie dostosowal szybciutko a o te zaleznosc mi wlasnie chodzi ;)