Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka1111

Pytanie !WAŻNE!

Polecane posty

Gość malenka1111

Cześć dziewczyny! Mam pytanie. Czy jeśli zrobię sobie test ciążowy w dzień to jaka jest wiarygodność tego ze wynik będzie prawdziwy? Czy moze jest jakiś test który sie robi najlepiej w dzien. Potrzebuje pilnej odpowiedzi bo mój chłopak dziś w nocy wyjeżdża...:( i chciałabym sprawdzić co i jak...

Gość Yonai**
Wiesz w teorii jest tak ze poranny mocz jest najlepszy do sprawdzania ciazy,ale jak minal ju czas miesiaczki to mozesz robic o kazdej porze test:)kup pre test,lub bobo test albo Quick viue:)sa dobre

Gość malenka1111
a ile ma minąć czasu od spodziewanej miesiączki...? żeby było tak najpewniej...dzięki za odpowiedź Yonai**

Gość Asiola
moim zdaniem jeśli jeseś w ciąży to test zrobiony w ciągu dnia też pokaże wynik przynajmniej tak było w moim przypadku

Gość Yonai**
Niema za co:)nio wiesz najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki zrobic test:)a potem ju mozesz robic o kazdej porze dnia:)nie martw sie napewno bedzie dobrze:)

Gość malenka1111
Nom ale ja nie mam regularnej miesiączki...nieraz mam 20 a nie raz 25 lub nawet 30...:( ehhh sama nie wiem już co robić...ale dzięki wam za pomoc.