Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznik1970

Dlaczego nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość nieudacznik1970
O przepraszam ale żadnej grzybycy nie mam a co to jest hsv?

uuu a co tu sobie wyobrażać? myślisz że dziwkę pociągasz fizycznie? :) NIE. a sex z tobą uprawia btw - ten tekst już na kafe był jakiś czas temu

Gość wesoły zbigniew
Samanta ale kobieta może udawać a facetowi jak mu się babka nie podoba to nawet nie stanie :o

Gość no to korzystaj z burdeli
No jak nawet nie wiesz, czym się możesz zarazić, to już nie nie mówię:O Powodzenia. Dla mnie jesteś nie tyle nieudacznikiem, upadłeś tak samo nisko jak te kurwy-tzn. tak, ze niżej się nie da:)

Gość zbyt dużą uwagę przykładasz
do seksu. Najpierw trzeba poznać dziewczynę i jej walory wewnętrzne a sam zobaczysz że pożądanie samo przyjdzie. Potrzebna do tego jest odrobina wzajemnego uczucia.

ohohoho ale byś się zdziwił. ile jest opcji molestowania - w tym - zmuszania do stosunku przez szefową - masa. ostatnio jakoś kilku znajomych mi opowiadało o takich sytuacjach w różnych firmach więc nikt nie wmówi że się nie da ;)

Gość nieudacznik1970
Własnie, że jest dokładnie odwrotnie. Najpierw musi byc pożąanie a dopiero potem możesz poznac wnętrze dziewczyny i stwierdzić, ze ma fajny charakter. Takie jest moje zdanie. Jesli kobieta jest mało atrakcyjna fizycznie to choćby miała super charakter to zwyczajnie nie będzie mnie pociągac jako kobieta. Dlatego chyba lepiej będzie pozostac przy dziwkach. Mam duża kase a one sa bardzo atrakcyjne.

niby facet w średnim wieku i takie głupoty pie***y.

to ciekawe że najpierw się idzie z dziewczyną do łóżka, żeby sprawdzić czy Cię odpowiednio pociąga? a potem dopiero poznajesz jej charakter? z taką filozofią życiową to Ty nigdy nikogo nie znajdziesz

Gość nie karmcie trola

skoro tak dobrze zdajesz sobie sprawę w czym tkwi prblem (piszesz, że jsteś nudny, zakompleksiony ..., czyli jesteś świadomy tego, co jest nie tak), to dlaczego po prostu tego nie zmienisz? Oczywiście to nie jest tak, że człowiek może się zmienić z dnia na dzień - to wymaga czasu, pracy nad sobą, wielu prób, uczenia się na błędach itd. No ale Ty masz chłopie 37 lat - co robiłeś przez ten cały czas? Nad osobowością można pracować. Z wyglądem jest już czasem trudniej, ale założę się, że jest w Tobie wiele rzeczy, które można by spokojnie podciągnąć, zmienić na lepsze - zazwyczaj tak jest a co do prostytutek - nie rozumiem czemu się głupio tłumaczysz. Jesteś dorosłym, samotnym facetem i to jest normalne, że masz prawo do takich przyjemności, na jakie akurat masz ochotę (oczywicie nie raniąc nikogo) - wbij sobie to do głowy!!! Więcej zdecydowania i wiary w siebie, bo już na wstępie widać, że te elementy u Ciebie ostro szwankują ;)

Gość nieudacznik1970
Zdecydowania, pewności siebie, przebojowości, takiego swoistego luzu czyli tego co podoba się kobietom nie da się nauczyć. albo to masz i wtedy jesteś wygrany albo pozostają ci dziwki jak masz kase albo pasztety jak nie masz kasy :o

Tobie po prostu nie chce sie starać, zabiegać o kobiete tylko siedzisz i marudzisz.

nie wiem jaki masz gust, jeśli chodzi o wygląd, ale w portalach randkowych jest wiele atrakcyjnych dziewczyn, które z różnych powodów nie mają i szukają partnera np. brak czasu, praca. Tylko proponuje szukać od 30 w górę, bo młodsza Cię nie zechce.

nieudacznik1970 ---> e tam nie da się? Wszystko się da, jak się chce ;) Nikt nie mówi, że musisz być od razu Don Juanem I kategorii, ale spokojnie można podrasować swój sposób bycia w tym kierunku ... Jak sie jest z gruntu nastawionym na \"nie\", to wiadomo, że nic się nie zdziała

Gość taka prawda...
no to w czym problem?!:O Zdajesz sobie sprawe ze jestes beznadziejny i nie masz szans na pociagajaca i ciekawa dziewczyne wiec korzystasz z jedynej sensownej opcji czyli usług prostytutki. Rozpoznałes problem i znalazłes jakies jego rozwiazanie. I tyle.