Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta W_23

Lista kłamstw Platformy Obywatelskiej

Polecane posty

Gość Marta W_23

Zróbmy listę, przypominamy co mówiliście: 1. "Zniesiemy immunitety posłów." Okazuje się, że szybko można zmienić poglądy, gdy obrona immunitetu służy partyjnym interesom (patrz przypadek posłanki Ostrowskie z SLD) :-O

Gość no sama nie wiem
czy PO jest partia rzadzaca? wydaje mi sie, ze mozna rozliczac kogos, kto wdraza swoj program , nie kogos kto jest w opozycji, do tego kto wdraza program :)

Gość no sama nie wiem
"nie biorą i NIE BĘDĄ BRALI pieniędzy z budżetu" Kolejny raz Tusk skłamał w 2006 roku na ten sam temat.Pieniądze będące zwrotem za koszty kampanii PO otrzymywała od początku istnienia.Nie przeszkadzało to jej działaczom obnosić się z tym że jako `jedyne ugrupowanie nie biorą pieniędzy z budżetu' i gardłować publicznie że inne partie nie powinny tez pieniędzy brać.

Gość swinkowaaaa
dopuki w Polsce , jak w wiekszosci cywilizowanych krajow, nie beda rzadzis ludzie, ktorzy juz sie czegos dorobili a teraz chca sie spelnic, cos zmieniec, to bedzie takie chamstwo w naszym rzadzie i nikt nic nie zmieni. ani PIS - oszusci i klamcy, ani PO - oszusci i klamcy, ani SLD - oszusci i klamcy moze , ktoregos dnia , ktos to zrozumie i przestanei wierzyc w te bajki wyborcze a zacznie patrzec realistycznie, ze nim cokolwiek rzadzacy zaczna zmieniac, najpierw zmienia swoje konta bankwe, a glownie liczbe 0 przy balanskie , a dopiero pozniej, jak starczy czasu, zaczna robic cos dla Ciebie, mnie i sasiada spod 5

Gość do dziecka wyżej
najpier się naucz pisać bez błędów, potem tocz jad🖐️

Gość do dziecka wyżej
*najpierw

Gość swinkowaaaa
przepraszam za bledy? jaki jad tam widzisz?