Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Oooo matko znowu przyjeżdża siostra i bedzie mnie agresywnie agitować

Polecane posty

Znowu to samo... kiedyś miałam spokój, ale ona chyba przyrzekła sobie, że nie spocznie dopóki nie nawróci na feminizm i na lewicowe poglądy. Jest upierdliwa, ciągle mi nawija, nie ma sensu z nią dyskutować, bo ona jest ślepa na argumenty, ciągle mi dogaduje, czasami, jak jest akurat ze swoim chłopakiem to jest gorzej, bo on jest dla mnie bardzo niemiły, czasami robią tak, że pytają się mnie co sądze na jakiś temat, np. aborcji, jak odpowiem, to mówią z oburzeniem coś w rodzaju \"jaka ty głupia jesteś to się w pale nie mieści!\" wyśmiewają mnie przez chwile z chłopakiem a potem zaczynają mi pieprzyć jakie jest ich jedyne słuszne zdanie na ten temat, ostatnio zaczeli robić tak, że jak do mnie mówia to takim tonem jak do jakiegoś niedorozwiniętego dziecka. Przez jakis czas starali mi się nawet mówic, że mój chłopak jest pedałem, bo ubzdurali sobie, że każda osoba z Młodzieży Wszechpolskiej to homoseksualista. :-o Mówiłam o tym ze 100 razy rodzicom, oni mnie rozumieją, ale mówią \"a co mam zrobić? Zabronić jej przyjeżdżać bo cie nie lubi?\" :-o Chciałabym sie z nią jakoś pogodzić, ale boje się, ze mnie wyśmieje :-o I przepraszam, że zawracam wam dupe ale musiałam się komuś wygadać.

Gość do autora
wszechpolka to ty jestes agresywna i tu na forum tez to widac moze moja opinia jest taka bo moje poglady polityczne bardzo sie roznia od twoich jak widze topik zalozony przez ciebie to nawet tam nie wchodze przerazaja mnie ludzie o takich pogladach mysle sobie, ze jestes jeszcze dzieckiem pod duzym wplywem swego chlopaka. nie jestes pewna swoich pogladow, ktore przejelas od niego i dlatego wyglaszasz je agreswywnie ale widze ze tu wyszlo z ciebie cos dobrego-niepewne dziecko spragnione kontaktu z siostra powiedz jej to. na pewno bedzie milo zdziwiona i przyjmie cie z otwartymi ramionami. moze przyznaj sie do watpliwosci tam gdzie je masz przed siostra bo inaczej czloweik ma wrazenie, ze rozmawia z robotem

Gość wszechpolka z tego wyorsnie
tak sądze a przynajmniej mam taką nadzieje :)

Gość mysle ze skrajne poglady
i agresja sa u was rodzinne, wiec nie dziw sie siostrze, spojrz na siebie

Gość wspułczuje

Gość wszechpolka wyjdzie jeszcze
na ludzi :)

Gość fajna siostra
:D

nie bede wypowiadac sie na Twoj temat bo pewnie wiesz co o Tobie mysle, odnosnie tematu, uwazam ze poglady polityczne nie powinny byc mieszane w zycie rodzinne, w kontakty miedzy siostrami dla mnie to bezsens

Gość
pozdrów siorę - fajna laska :D

Gość biedna wszechpolka że ma
taką siostre :-o

Gość biedna siostra ze ma
taką wszechpolkę :-(

To chyba trochę dziwne, żeby między siostrami problem tworzyły ... poglądy polityczne. Wydaje mi się, że zazwyczaj między siostrami dochodzi do awantur o bardziej ... hmmm ... przyziemne sprawy ;)

Gość kompromis - oboje sa biedne

Gość ale rodzinka

Gość obie są siebie warte