Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani urzędniczka

Facetów odstrasza mój urzędniczy wygląd

Polecane posty

Gość pani urzędniczka

Moze to smiesze ale juz pare razy to słyszałam. Studiuje administracje zaocznie, pracuje w biurze. Bardzo lubie ubierac sie w zakieciki, spodnie na kant ale takie jak są teraz modne, jakies eleganckie bluzki i sweterki. Uwielbiam taki styl co nie znaczy ze chodze tak ubrana cały czas bo po pracy jak np spotykam sie ze znajomymi to wyglądam juz mniej oficjalnie. Lubie tez dzinsy. Nie mam faceta choc mam 24 lata. Miałam ale jakos nam nie wyszło. Trudno, zyje sie dalej. Nie jestem maruda, raczej jestem spokojna, cicha ( choc nie zawsze bo podobno cicha woda brzegi rwie ;) Ostatnio zaczełam sie spotykac z róznymi facetami, chodzic na randki ( bo miałam spora przerwe od tego ;) ale zazwyczaj słysze ze wyglądam jak taka surowa pani urzednik i konczą znajomosc. :( ja nie wiem o co im chodzi, jestem pogodna i usmiechnięta, zyczliwie nastawiona do ludzi i pomocna....o co chodzi moze ktos wie i mi pomoze ???

Gość pani urzędniczka
??????

Gość ja wiem...
spotykałaś kretynów. i pisze Ci to starsza koleżanka. Niektórzy faceci chcą żeby dziewczyna ubierała się cały czas seksownie, mini, szpilki. Nie zrażaj się tym, szukaj cierpliwie.

Gość elle24
Przecież jak ktoś cię zaprasza na randke to najczesciej dlatego że twój wygląd mu sie podoba...i chce cie blizej poznać.Cos tu nie gra.

Gość pani urzędniczka
dorabiam w weekendy zapowiadając przyjazdy i odjazdy autobusów na dworcu PKS w Rykach.Moze to ich tez odstrasza???

Gość ja wiem...
mogły to być randki w ciemno lub z netu

Gość pani urzędniczka
nooooo ale nie mozna cały czas chodzis seksownie ubranym ;) czesto umawiam sie gdzies po pracy albo po zajeciach na uczelni a tam nie moge sobie wywalic biustu ;)

Gość ja wiem...
serio jesteś z Ryk? czy to podszyw?

Gość pani urzędniczka
nie podszywac sie ;) niektóre randki były z netu ale zawsze wysyłam najpierw zdięcia zeby potem nie było rozczarowan, które i tak są :( zdięcia mam rózne , w takich oficjalnych strojach tez...

Też urzędniczka. Do pracy to wiadomo, oficjalny styl. Ale ja myślę że nie o styl tu chodzi. Zresztą w pracy jestem 8 godzin, a później dosłownie o niej zapominam. Nikt ze znajomych nie uważa mnie za urzędniczkę.

Nie musisz zaraz wyglądac super seksi, wystarczy styl na luzie, jakies kobiece dodatki, kolczyki itp. żeby facet widział że starałaś się ładnie wyglądac dla niego, to ich kręci:)