Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

KREM DO TWARZY niedrogi-doradźcie jaki bedzie ok

Polecane posty

mam cere raczej mieszana,bo [policzki sa suche a na nosie,czole i brodzie cera sie przetluszcza.na brodzie czesto mam pryszczyki,zwlaszcza przed okresem.smaruje je punktowa plynami na tradzik bo masci to nie pomagaja.poradzcie jaki z tanszych kremow takich chyba nawilzajacyce(bo wogole nie uzywalam takich a czesto z powodu braku nawilzenia cera sie przetluszcza) mam uzywac,z takich tanszych,bo obecnie z kasa u mnie cienko.moze ziaja jakis?zeby tylko nie zatykal porów

Gość druId3
Hmmm... krem hipp dla dzieci z rossmana nie zatyka porów, ma podobno bardzo dobre składniki. Niestety, słabo nawilża. Kosztuje 10 zł, ale może są promocje :) Z kosmetyków aptecznych proponuję Alantan krem plus. Nawilża i łagodzi podrażnienia. Jest dostępny w tubie, wygląda trochę jak maść. Kosztuje ok. 7 zł.

Gość ja też gotuję
a ja bym polecała LIRENE, bardzo wydajny, jakościowo świetny, cena tez ok.[ mozna trafić nawet do 10 zł].

Gość marceliona
a moze ziaja oliwkowy ,teraz jakas jest lekka formuła

Gość bambino dla mnie najlepszy
mam mieszana cere i tlko po nim mam gladziutka buzie:-)

Gość justyyyy
A ja polecam BABYDREAM Zartkreme z Roosmana za niecale 5zl!! jest super, lekka konsystencja, dobrze nawilza i szybko sie wchlania! No i jest llagodny bo dla dzieci i bardzi tani! wcesniej uzywalam Nivea visage na dzien a ten kupilam niby tylko nan noc , a uzywam i na dizen i na noc, a nivea nawet nie otworzylam. a cere tez mam mieszana

Też polecam BABYDREAM Zartkreme z Roosmana, wcześniej używałam garniera, ale po recenzjach z forum zdecydowałam się na BABYDREAM , po tym nie mam tylu zaskórniaków, to jest krem na 6+

Gość lilalalalallilalala
może krem ziaji? jest kilka wariantów, niedrogi, ładnie nawilża...

Gość marmar
a jaką masz cerę ,jest wiele wariantów do każdego rodzaju cery np,oriflame na wiele propozycji

na kafe bardzo pozytywne opinie ma ten najzwyklejszy krem bambino ochronny.ma tlenek cynku wiec mimo ze jest tlusty to na pryszczyki pomaga.....a moze lepiej bedzie jak kupie nivea soft?bo on sie wydaje taki lekki

Ja polecam Bambino ochronny, ale raczej na noc, bo jest gęsty i długo się wchłania, rano nie stosuję kremu tylko delikatny tonik:)

Gość cccfgg
HUMEKTAN-ok 9 zl. mozna kupic a paptece

Spróbuj kremu nawilżającego Tilia Studio (dostępne np. w Naturze), kremy z tej serii kosztują około 5zł, toniki widziałam po 3zł w Naturze właśnie. Ten krem jest dobry, bo nawilża, ale nie nabłyszcza strefy T. Pachnie dość intensywnie, jakby perfumami i to trochę mnie drażniło, ale ogólnie jest OK. Warto dodać, że jego producentem jest Laboratorium Kosmetyczne Dr Ireny Eris.

Gość cccfgg
on ma duzo wody i jest bezpieczny dla skory

polecam krem Ziaja Calma HLC nawilzający, bialo - niebieskie pudeleczko kartonowe zafoliowane, cena okolo 7 zl, cala seria jest rewelacyjna dla cery delikatnej i wrazliwej

Gość osobiscie polecam
nivea soft. to jedyny krem, ktorego uzywam od lat i od lat nie mam problemow z cera. gdy zmienie zaraz cos wyskakuje. uzywam go na cala buzie i mimo mojej 30stki za 2 tygodnie - nie mam zmarszczek pod oczami a buzie mam aksamitnie gladka. kolezanki pytaja co takiego robie, ze mam taka piekna skore.. a ja sie usmiecham bo pamietam twarz zanim zaczelam uzywac na stale nivea soft.