Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mylisz sie mleczko

ogórek,ile ty masz lat?

Polecane posty

pobajerował Ciebie jak nawet nie wiem ile masz lat. A i nicka czarnego nie widze :-)

czyli romantyczny?? a skad to zainteresowanie ogorkiem jak bardzo rzadko sie tu wypowiadam?

lubię ogóreczki;)a tak naprawdę to nie widziałam nigdy twoich wulgarnych postów(może sie mylę?)

nie nie mylisz się-czasem napiszę coś ostrzej jak mnie wkurza głupota ludzka :-) a tak to po to jest to forum żeby się poradzić i staram się jak mogę... a robienie kolo siebie szumu głupimi odzywkami zostawiłem w L.O. :-) dobra w takim wypadku podaj swojego prawdziwego nicka :-) jak czytasz a rzadko pisze to z logicznego punktu widzenia często tu bwyasz i jestes aktywnym urzytkownikiem........??

a nie możemy zostawić w spokoju mojego starego nicka?na razie oczywiście:):):):) ale tak czy tak jestem pewna,ze wiele on ci nie powie,bo częściej bywałam na uczuciowym. wolałabym żebys najpierw troszkę mnie poznał...;)

na uczuciowym też często bywam, chociaż dołujący strasznie....:-) to daj sie poznać :-) zamieniam sie w \"słuch\" :-) :-)

lubię mężczyzn zdecydowanych ale delikatnych kiedy trzeba:) taki mix nie jest łatwo odnaleźć ale jestem pełna nadziei... poza tym...pracuję ciężko(;))jak większość kobiet w dzisiejszych czasach:Dco prawda nie fizycznie(logistyka)ale zawsze...cdn...;)

Gość no kuźwa ale babka
masz ogórek szczęście

no i zdecydowany i delikatny jestem (kiedy trzeba) a hymm logistyke chcialem podyplomowke zrobic :-) no dalej słucham....:-)

Gość cughujh
dvdhdvdgdh"):)ghfbfcvfbrfhrgrgrhrhhrhrhrhrhrhrhrrrrrrrrrrrrrrhrhrhrrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhrhrhrhrhrhrhrrhrhrhrhrhrhrhrhhrrhrhrhrhrhhrhrhhrrhrhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreh

no proszę,mamy coś wspólnego:)nie jest łatwo,tyle powiem jeżeli chodzi o logistykę:):) lubię piwko,wina nie toleruję,jakoś mi wchodzi w nogi:D:D aaaa jestem heteroseksualna:D

ja lubie piwko i wino-bardzo :-) a do tego wino mi wchodzi nieco wyżej i dlatego je lubie :-) no jakbys była homoseksualna to bys tu nie pisała.. :-P opowiadaj opowiadaj :-)

ja z paleniem już przestalem walczyć-lubie palic i sobie nie odmawiam a już po seksie obowiązkowo fajeczka musi być :-). No alkohol też lubię, ale nie mam okazji za często pić-praca nie pozwala :-) ogólnie jestem bardzo wyluzowanym człowiekiem :-)

to świetnie,nie lubię sztywniaków poza tym co do fajki po seksie to masz racje tez lubię sobie zapalić:D a powiedz mi...nie jesteś ciekawy jak wyglądam?;)pewnie interesuje cie tylko moja osobowość;);)

Gość wcale go nie interesujesz

szczerze mowiąc nie zastanawialem się jak wyglądasz... pewnie i tak sie wkrótce doowiem..albo i nie :-) na razie rozmawiajmy :-)

Gość wcale jej nie interesujesz

Gość Ogorek
Witam! W pracy czy po pracy?