Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona***

Jak zapomnieć o bylym??

Polecane posty

;( już ponad rok minął od rozstania, a ja nadal go kocham. Najgorsze jest to, ze on mnie uważa za swoja przyjaciółkę i cały czas utrzymuję z nim kontakt.. Tylko, ze ja sie mecze w tej przyjaźni ,ale jednocześnie nie chce jej stracić :(

Gość poprostu ja 24
wiem co czujesz, nie ma nic gorszego! Najgorsze przed toba jesli on sobie kogos znajdzie. Ale kto czesciej dzwoni on czy ty?

Gość poprostu ja 24
a wie o tym ze ty go wciaz kochasz?

Gość poprostu ja 24
jesli wie to skazuje cie na cierpienia. Nie umiem ci nic doradzic chociaz rozumiem co czujesz. Moge jedynie zyczyc ci szczescia i tego zeby to wszystko jak najlepiej sie skonczyło dla Ciebie

Gość poprostu ja 24
madrze byłoby ci doradzic zebys jak najszybciej zerwała ta przyjazn, ale wiem ze człowiek zakochany nie mysli racjonalnie woli cierpiec niz nie widziec wogule swojej ukochanej osoby. Gdyby on zerwał przyjazn byłoby ci łatwiej. Bolałoby jak cholera ale z czasem ból zatarlby sie. Uwierz mi na słowo BEDZIE DOBRZE :-)

Gość zalamana_mala
mam to smao... Zdradzal i klamal to odeszlam...potem powroty wybaczanie i znow klamstwa...odeszlam i bylam tego pewna....tyle ze ostatnio go zobaczylam i zrozumialam ze on juz nic do mnie nie czuje,o ile wogole kiedys czul a teraz ja cierpie bo nie umiem o nim zapomniec,minely 3 miesiace a ja cierpie;(

Właśnie dlatego uważam, że ostre cięcia są najlepsze. Jeśli On jest \"byłym\" to już go nie ma w moim życiu. A przyjaźń ? Same tu piszemy masę frazesów, że przyjaźń między facetem a kobietą jest niemożliwa..... Skazujesz się z góry na cierpienie. Dlatego uważam, że nie powinnaś utrzymywać z nim kontaktów, chyba, że jesteś masochistką.... pozdrawiam 🌻

Gość puść się z kimś - będzie lepij

Wiesz co? Dajesz sie wykorzystywać. On dzwoni bo potrzebuje od ciebie... czegokolwiek.. rozmowy pocieszenia. A Ty sie tym katujesz. Założe się że wie iz uczucia u Ciebie nie wygasły i żeruje na tym. Urwij to dla własnego dobra. Przyjaźń... może.. po długim czasie jak uczucia wygasną całkowicie.