Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i smutna..

co zrobić?

Polecane posty

Gość samotna i smutna..

co zrobić by były wrócił? on odszedł, przyczyną nie była zdrada, ani brak miłości, tylko kłótnie :/ nadal go taaak strasznie kocham :/ piszcie proszę..

Gość mimimimi
Nie wróci , nie ma szans , a jeśli wróci znów będziecie sie kłócić więc po co ci to , postaraj się zapomnieć .Wiem że to cholernie trudne , ja mam podobnie i nie mogę zapomniec ale cierpie w milczeniu i on o tym nie wie i tak jest lepiej .Nie ma sensu prosić o uczucia , a chyba nie były zbyt wielkie kiedy stale sie kłóciliście ,więc zapomnij i powiedz żegnaj , poszukaj innego

Gość a ja powiem ci tak
znajdz innego faceta

Gość samotna i smutna..
próbowałam znaleźć kogoś innego ale to nie takie proste, każdego porównuję z nim i wypadają gorzej. Nie potrafię się do żadnego przekonać. I nie kłociliśmy się ciągle tylko w ostatnim miesiącu, mieliśmy trochę problemów. Chciałabym zapomnieć, ale nie potrafię... a może macie jakieś pomysły jak zapomnieć? wskoczyłabym za nim w ogień, poszłabym na koniec świata, ale przecież nie będę się narzucac... tak mi smutno i źle...:/ całymi dniami płaczę i tylko marzę żeby wrócił, przytulił się i powiedział że wszystko będzie dobrze... ale może bez sensu się tak łudzić:/

Gość samotna i smutna..
dzięki :) ale to mnie nie pocieszy...:( straciłam miłość swojego życia przez głupotę, przez głupie pretensje, a teraz siedzę i płaczę, bo już nigdy nikogo tak nie pokocham... nie wiem co robić :/ smutno mi... pomóźcie..