Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewyk

Garbaty nos itd.

Polecane posty

Gość yastinaa
Też jestem posiadaczką garbatego nosa... Kiedyś takiego nie miałam, zrobił mi się taki prawdopodobnie po usunięciu migdałów, w każdym razie nie miałam takiego od urodzenia... W sumie już się trochę do niego przyzwyczaiłam, ucząc się jeździć, czasami instrukotr patrzył się na mnie z boku czyli widział mój profil, nie lubiłam tego, a mimo wszystko lubiał czasami po bajerować, dzięki temu, wiem, że nie liczy się wygląd, ale charakter ;3

Gość gość
A ja byłam posiadaczką garbatego i dużego nosa. Na szczęście to się zmieniło dzięki operacji, jakiej poddałam się u dra Piotra Osucha. Możecie mówić co chcecie, ale taki krzywy i garbaty nos może spędzić sen z powiek i operacja plastyczna, jest bardzo dobrym rozwiązaniem.

Gość gość
Zabieg korekcji nosa http://www.klinikasfera.pl/korekcja-nosa warto wykonać, jeżeli nos jest źródłem kompleksów, ale nie tylko - czasami to się łączy ze względami zdrowotnymi. Na pewno warto udać się do lekarza i zrobić wstępne badania, krzywy nos może przeszkadzać w oddychaniu, powodować chrapanie czy bezdechy nawet!

Gość gość
Fajna reklama kliniki i lekarza hehe....