Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Animia

Informatyka na PG i UG - co sądzicie?

Polecane posty

Gość inforrmatyk
Jesteś już dużą dziewczynką, powinnaś sama dokonać wyboru. A informatyka uniwersytecka i techniczna to dwie różne sprawy.

Sama... Jak mam dokonać wyboru nie wiedząc czym jest informatyka na polibudzie a czym na uniwerku? Mógłbyś mi mniej więcej powiedzieć jak to wygląda w praktyce? Zresztą chodzi mi też o poziom uczelni.

Politechnika lepsza. Nie chce mi się argumentować, jako że od 18. godzin jestem na nogach. :O Jutro mogę prowadzić dyskusje na temat wyższości politechnik nad uniwersytetami.

Gość zdecydowanie wyzszy poziom
informatyki jest na PG, Nie chce mi sie rozpisywac, ale uwierz,

szalona krowa, Idźże spać Bidulko :). Nie no generalnie tak... Tylko jak mam się męczyć tyle lat... To inny charakter studiów... Wiem, że lepiej z pracą, ale boję się trochę...

zdecydowanie wyzszy poziom, Tak też przypuszczam... W końcu to techniczna uczelnia a uniwerek to w sumie humanistyczna... Dzięki bardzo za zainteresowanie.

Gość PG lepiej wyposazona
wieksze kontakty za granica, lepsza kadra, no i tradycja. Fakt,ze roboty wiecej.ale nie zastanawiaj sie. A jeszcze fajnych chlopakow woiecej:)

PG lepiej wyposazona, Hehe:). Braciak się wypytał troszkę o informatykę na PG i podobno ludziska cały czas przy kompach, okularki... Przedstawił to tak jakby byli wylaienowani itp.... Trochę się przestraszyłam...

szalona krowa, Przepraszam, że niemiło tam odpowiedziałam... Nie dziwię Ci się...