Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafax

dietke czas zaczac czyli kilka konkretnych pytan

Polecane posty

Gość sylFka2525
kupić tesco ryż ... rozkleić hula hop i wsypać ryż na maxa i zaklepić taśmą taką spacjalną ... ;) i tyle koszt około 6 złoty :) twitesr jest ok ale droższy nie masuje brzucha przy okazji :) oglądasz może Big Brathera??

Gość sylFka2525
bo i mnie atakujesz ?? bo co?? bo mam inne zdanie ??? akurat jestem na 12 dniu a6w ...

Gość pimpula
jestem na a6w 6 dzien i naprawde moze to smieszne ale widze efekty i nie tylko w miesniach. mam dosyc duze faldki na brzuchu a moim utrapieniem sa tez zapasione biodra. i musze stwierdzic ze naprawde moze mi si ewydaje ale spodnie jakies luzniejsze i oponki ni ewystaja.biodra jakby mniej obtluszczone.wiec chyba jednak dziala. zaznaczam ze to dopiero moj 6 dzien wiec oze sobie wawiam ale kilka osob ktore nie iwedzialy nawet ze cwicze zauwazylo ze jakas mniejsza w pasie jestem i schaby ni ewisza tak bardzo:) takze ja polecam

Gość sylFka2525
a róbcie co chcecie ... ja już rad nie udzielam bo nie warto ... żegnam

Gość rafax
halo ni eklocic sie:) dziekuje za rady co do hula hop moze skorzystam. chyba te A6W tez nie zaszkodzi. co do big brothera to ni ebardzo go ogladam a czemu pytasz?

Gość rafax
hej hej nie obrazaj sie .dla mnie twoje rady sa bardzo pomocne. i dla mni ebardzo warto abys ich udzielala.glowa do gory.:)

Gość sylFka2525
żegnam ... nie zamierzam już się udzielać!

Gość rafax
hmm szkoda ale dziekuje za rady ktore mi sprzedalas:) pozdrawiam p.s lece do tesco hehhhhhh smiesznie bedzie z tym hula hop ale czego sie nie robi zeby osiagnac efekty:)

Gość rafax
eseczka zaczynam od dzisiaj .nie ma chwili do stracenia:):):) pokusze sie jeszcze o twister bo najbardziej zalezy mi aby moj brzuch byl prawidlowych rozmiarow hehhhhhhhhhh. dzis na sniadanko warzywa + ciemny chleb bez masla ma si erozumiec:) zastanawiam sie nad obiadem hmmmmmm moze gotowana kapucha?podobno jest dobra przy odchudzaniu doszly mnie takie sluchy:)

Gość rafax
no w sensie zeby nie wystawal i ni eobrastala go az taka masa tluszczu:) eseczka zaczynaj dzisiaj bedziemy si ewzajemnie spierac.ja mam zamiar pocwiczyc ok 16

ja wieczorem bo o 16 mnie nie będzie w domu :) co myślisz o różowym bikini takiej żarówie dla25 latki?? nie ejst to zbyt dziecinne?

Gość rafax
cos ty czemu dziecinne?to chyba zalezy w jakich kolorach ci do twarzy.poza tym my chlopy:) lubimy takie kolory na cialach kobiet. jest sexy . (zalezy oczywiscie co kogo kreci)

Gość rafax
no i jestem po pierwszym dniu A6W. fajne to i wcale nie meczace.no ale to pierwszy dzien wiec jedna seria tylko i malo powtorzen.narazie ok:)