Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to moja wina

co mam zrobić?

Polecane posty

Gość czy to moja wina

a co w takiej sytuacji,zaczeliśmy się kłocić o moja zazdrość jestem strasznie zazdrosna o jedna dziewczyne w pracy,i przez to pobiłam swojego narzyczonego i to dość mocno,puściły mi nerwy,powtórzyło sie to ze 3 razy aż w koncu on sam mnie uderzył,w sumie nie uderzył ale popchnął dość mocno!!czy mam mu wybaczyć? za to,ze mnie popchnął?

jesteś histeryczka i to wszystko Ty jemu masz wybaczyć? On powinien Ciebie po prostu rzucić i to wszystko na ten temat

Gość DZIEKI ZA SLOWA POCIESZENIA

czego oczekiwałaś????????????????? tłuczesz faceta i jeszcze chcesz żeby ci łzy ocierać? smieszna jesteś zapytaj swego facia czy abo on ci wybaczy

obudź się dziwczyno! przeproś faceta i poproś żeby on Ci wybaczył i po sprawie jeśli częściej tak bedziesz robic to niedługo załozysz topik dla porzuconych

Gość moze masz racje

mam czy nie mam ale tak sie nie robi i nic ciebie nie tłumaczy z zazdrości czy złości raz ręke podniosłas drugi raz było łatwiej pamiętaj że każdy człowiek potrafi sie obronić

Pobiłaś faceta ?? A w jaki sposob? Tez uwazam ze jestes histeryczka i panikara, on tez ma Cie bic z zazdrosci o jakiegos kolege? Zastanow sie .... :O:O Czy ty masz mu wybaczyc? HAHAHAHAHAHAHA .... to ty teraz blagaj o przebaczenie na kolanach ....

Gość smieszna jestes
za co on ma cie przeprosić??????????????