Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudna

Jak choć trochę pozbyć sie tych nudnośći ?

Polecane posty

Gość Nudna

Ja już nie mogę rano, wieczór, w ciągu dnia .To jakiś koszmar . Ciąglę mnie muli i ponudza. Mam odruchy wymiotne. Błagam pomóżcie coś .Ja już dłużej tego nie wytrzymam :( :( :( Popijam sok pomarańczowy to trochę mi cos lepiej a za chwile od nowa.

mi pomagala herbatka imbirowa. Mozesz sprobowac. I pomidory i mandarynki. To chyba najbardziej :)

skonsultuj sie z lekarze, szwgierka jak byla w ciazy to lekarz pytal sie czy ma mdlosci to moze jej jod przepisac Tylko ona nalezala do tych szczesliwych co nie miała

Gość Nudna
Jod ??? No pierwszy raz słyszę :) zreszta ja jem jod w Feminatalu jest :)

moja kolezanka rano, jeszcze na lezaco, zjadala kromke podeschlego chleba, czekala az jej sie to ulozy w zoladku i dopiero wstawala. podobno pomaga. :-)

tak, jod. Moja mama jak byla ze mna w ciazy to do szostego miesiaca jej najlepszym \"przyjacielem\" byl klozet, wyjechala nad morze i jak reka odjal

ja miałam zlecone czopki TORECAN i dało sie przeżyć ,ale bez nich to z domu wyjść nie mogłam.

a ja wcinam banany i rodzynki i co ważne staram się nie dopuszczać do tego, bym odczuwała głód. Na samą myśl o tym, że mam coś zjeść jest mi niedobrze :( ale jak wetnę jakieś ziemniaczki z mięskiem to od razu świat lepiej wygląda :) stronie od zup i wody mineralnej po tej ostatniej wyjątkowo mnie dopadają mdłości :o Nudna w którym tc jesteś?

ojj wiem jak cierpisz ja mialam nieustające mdłości i bardzo częste wymioty do 3 miesiąca pózniej nudnosci trwały ok 3-4 dni i przerwa na jakis tydzien pozniej znowu mdłości 3-4 dni i przerwa hehe szczerze powiedziwszy nic mi nei pomagało .. ale najwazniejsze to jesc ... nawet jak ci odrzuca to zacznij jesc i wtedy na troszkę przechodzi ... powinnas jesc często ale małę ilości ja do tego gume mambę sobie co jakis czas jadłam wtedy przechodziło mi na trochę, po bananach tez mi bylo lepiej jak bedziesz miala mdłości kup sobei cos do jedzenie i popatrz co na ciebei dziala :) ja do tego jak mialam straszne mdłościto latalam do lazienki myc zęby:O niewiem w niczym to mi nei pomagało ale tak jzu mialam ...

Gość Nudna
jestem w 9 tc

Gość morgan00
a ja popijam wode z plasterkiem cytryny. I znowu chce sie zyc.:)

na poranne mdlosci nieznacznie pomagalo zjedzenie sucharka przed wstaniem z lozka. zdecydowanie lepiej sie tez czulam gdy nie laczylam pokarmow plynnych ze stalymi, tzn. nie jadlam zupy i drugiego, gdy cos jadlam to nie popijalam itd.

nudna, mozemy sobie podac ręce- mnie tez cały dzien muli i co chwila latam do kibelka. i tez jestem w 9 tc.troche pomagają mi winogrona, jak sobie trochę poskubie to chwile mam spokoj.

Gość Nudna
Nie no to jest tragedia normalnie :)

Gość plum plummm

Gość Nudna
wreszcie mi przeszło :) czy to możliwe że juz koniec ??? Jestem w 9tc.