Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOLZZAa

PIERSI KOBIET TO CUDO

Polecane posty

Gość ZOLZZAa

mam prośbe tylko DLA ODWAŻNYCH !!! Jesli tu sa takie wklejcie fotke swoich pieknych piersi w stanie spokojnym i po stymucacji jak wam sutki stercza > Zawsze uważałem to coś za wspaniały cud natury. Dawajcie laski porównamy te cudeńka...

osobiscie uważam zę to najwspanialsze zjawisko kiedycycuszki takie oklapłe nagle staja się pręzne z streczącymi dumnie sutkami Jak wklejicie swoje to ja wam pokaże swoje tylko sie nie śmiejcie bo nie mam za duzych sutków :(

ej no co jest naprwde wszystkie forumowiczki maja tutaj takie silne kompleksy na tle swego biustu !????

Wejdź sobie na nagosc.fora.pl czy jakoś tak i tam masz - tu na kafe to nie liczyłbym na wiele.

Gość zobacz
sory jestem debilem i bede tutaj jak widac wstawiał takie poj_ebane linki aby sie dowartościować. Jako zobaczycie taki link /S9.GLADIATUS.ONET.PL/GAME/ to bedziecie wiedziec ze to tylko takie nastepne gó_wno....

Gość wieme wieme i bes fchodzenia
do pochwy! potem już tylko spust! echhhhhh

STIC ale na nagosci nie ma fotek do porownania, mi chodzi o takie gdzie te same piersi sa zfotografowane w normalnym stanie a potem w stanie podnieconym kiedy są ładne i sterdza O takich mowie

No tak - w dzisiejszych czasach ciężko o strony z wymyślnym fetyszem ;)

nie chodzi o fetysz, prosta sprawa widzsz ładny biust to takze chciałbys zobaczyc jak wyglądają jak sa podgrzane :) bo rożne piersi różnie sterczą i to jest cały czar

Gość zapomniałeś tylko że
że chodzi o czar par...

Gość jak widać kompleksy maja
straszne na tle swych cyców :D:D

Gość jakim stanie spoczynku
moja przed i po wygladaja identycznie, poza sutami nie ma zadnej zmiany

Gość TO POKAŻ
a nie gadaj :P chyba z tez maSZ KOMPLEKSA :p

Gość MA MA
ONE WSZYSTKIE MAJA oże i do tego powody

Gość chyba że wydygujesz
:D:D

Człowieku Ty liczysz że jakaś Ci pokarze swoje piersi, bo ty jesteś w stanie pokazać swojego gwoździa ?? Przeczytaj \"płeć mózgu\" to będziesz wiedział dlaczego spotykasz się z odmową albo jakieś inne psychologiczne gówno, które wmawia kobietom jakie to one są i jak mają się zachowywać. Idź na jakiś czat i tam błagaj o litość albo wyjeżdżaj do islamskiego państwa gdzie będziesz miał tyle żon ile zapragnie a każda będzie Ci tzyzów urzyczać.

Gość to pokaż w takim razie
te sutki przed i po jesli tak mowisz > Jak bardzo sie róznia po stymulacji

Gość faktt
dziewczyny sa zrąbane, przeciez i tak twarzy ani nic wiecej by na foto nie bylo widac, bez sensu ...

W mózgownicy mają zakorzenione pewne zachowania - to wynika z qultury i obyczajowości kształtowanej na przestrzeni całych wieków. To już jedź do Szwecji, jak nie stać Cię na harem. Zostaw Polki w spokoju bo to zbyteczna walka z wiatrakami ;)

Gość faktt
serio z Szwedkami jest tak jak mowia, powiedz cos wiecej czy one sa takie otwarte jak mowia czy takie sztywne ???

Gość faktt
w staniku nie rozwalaj nie :D:D zrob sobie 2 fota biustu bez. 1 sutki piersi w normalnym staniea 2 juz jak jestes podniecopna postymulacji sutek ,tak sie to robi. nie boj sie i tak ciebie nikt nie pozn po piersiach :D:D

Gość faktt
Ponawiam pytanie z szwedkami wiesz moze z oswiadczenia jakie one sa tak w ogole ??

Jakie są - inna kultura - idź sobie na basen - tam nikt nie uprawia ekwilibrystyki w kostiumie pod prysznicem !!! Sauny są koedukacyjne a nie jak w Polsce jak chociażby we Władysławowie !!! Chciałem iść z kobietą a tu zonk - więc jaka to przyjemność ?? Żenua - efekt przekazywany z pokolenia na pokolenie wmawiający Ci że nagość to wstyd !!! Stąd bierze się paranoja małego członka, tzytzcka, cipy nie takiej jak w gazecie. Na takie przyziemne i ludzkie sprawy w krajach cywilizowanych się leje. No ale kochana Polska ?? Tutaj nic Cię nie ominie ...