Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytotomisie

ja załatwić ta sprawe..

Polecane posty

Gość czytotomisie

nie za bardzo wiem co powiedziec.. musze zadzwonic do pewnej firmy ktora chce przyjac mnie do pracy.. bylam pol roku temu na rozmowie i wszytsko ok.. mieli sie odezwac.. dlugo sie nie odzywali wiec zadzwonilam sama uslyszalam ze oferta jest nadal aktulana i chca mnie przyjac ale dopiero ok sierpnia, wrzesnia.. czekam, konczy sie wrzesien a ja jestem nadal bez pracy.. :( czekam tak dlugo bo to dobra oferta i ogolnie mi na niej zalezalo ale dluzej czekac juz chyba nie bede. musze dzisiaj zadzwonic do tego pana ktory chcial mnie przyjac i powianie z nim porozmawiac.. ale co ja mam mu powiedzie???

Gość czytotomisie
??????????

zadzwoń i powiedz że od dłuższego czasu czekasz na obiecany telefon i że chcesz wiedzieć jaka jest sytuacja i czy jest sens jeszcze czekać, bo trwa juz to tak długo a Ty nie wiesz na czym stoisz

Gość lili bazili
Jak to co prosto z mostu wal - przypomnij się kim jestes, powiedz że wtedy powiedziano ci że będzie dla ciebie miejsce w sierpniu, więc chcesz się dowiedzieć czy ta sprawa jest nadal aktualna.

Gość czytotomisie
wydaje mi sie jest aktualna.. ale nie bede na to czekac wiecznosc brrr nie lubie załaatwiac takich spraw.. :(