Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkosdd

Moja siostra ma dziecko...i trzyma je siłe za rączki

Polecane posty

Gość szkosdd

jak ono probuje przecierec oczka i ono wtedy płącze!!Czy ona dobrze robi?Bo dziecko ryczy od tego , ze ona trzyma jej te raczki!!Powiedziała, ze nie kaze jej przecierac oczu , bo pozniej ma rzesy w oczkach i nie moze jej wyjac!!

Gość szkosdd
czy ona dobrze robi?czy zle?

źle a gdyby ją oko sfędziało to by się nie chciała podrapac po nim??? dziecko bez powdu oczek nie trze!!!

Gość ale o co sie rozchodzi
???????? :O

Gość szkosdd
ja uwazam, ze moja siostra zle traktuje dziecko, ja mam juz odchowane wiec wiem jak to jest!!Dla mnie trzymanie siła raczek dziecka, to terroryzowanie dziecka, ale to juz jej sprawa, powiem jej to sie obrazi, jak zwykła to z byle powodow robic

Gość 7865
wariatka jakas z tej siostry

Gość zgadzam sieD
no, ale czemu zaraz wariatka?niby boi sie , ze dziecko, bedzie miał rzesy w oczach, ona mowiła mi "nie pozwalam jej trzec oczek"..

Gość znawcas
Jeśli dziecko często trze oczy - możliwe, że niedowidzi

Gość szkosdd
a czemu tak myslisz?ze po kiego grzyba takim kobieto dzieci potrzebne? moze dlatego, bo wszyscy maja, ona i tak sie nim na codzien nie zajmuje bo ma wazniejsze sprawy..."kariera"...

Gość szkosdd
sugerujesz, ze siostra nie ma instytu macierzynskiego?czy empatii?nie wiem?sprecyzuj?

Gość szkosdd
tylko ona najbardziej płącze, od tego "trzymanie przez matke na siłe raczke"...jak to zaobczyłam..to sie załamałam..niestety siostra nie jest najlepsza matka..terroryzuje dziecko swoimi zasadami głupimi nieraz, z głupich rzeczy, to przyklejała jej plastrem uszy, bo wydawały jej sie za duze ic chciała przez to, zeby rosły mniejsze!!bo powiedziała "dziewcyznki musza byc łądne:"...i cierpiec..dla mnie to głupota ,alenajgorsze , ze ja jej uwagi zwrocic nie moge, bo ona jest Pani po studiach..wiec madrzejsza

Gość znawcas
Zgłoś się na badanie wzroku, jeżeli dziecko, które ma ponad rok: - mruży często oczy, - przybliża do twarzy zabawki, - za bardzo pochyla się nad książeczką, - podchodzi blisko do telewizora, - często trze oczy, - przechyla głowę, gdy na coś patrzy, - nie dostrzega przedmiotów, - przygląda się osobom, nie poznaje bliskich, - nie potrafi określić odległości do przedmiotu, - skarży się na bóle głowy i oczu.

moze ma instynkt macierzyński nie wiem trudno mi to stwierdzić bo jej nie znam ale moze niepotrafi się odpowiednio zająć dzieckiem... nikogo nie chce oskarżać ale czasem tak bywa... moja znajomazachciała sobie miec dziecko, po latach starań wreszcie się udało... super jest dziecko... ale nie potrafi się nim zająć... ostatnio zamknęła małą w aucie razem z kluczami i poszła załatwiac przedszkole... trzeba było wybić szybę... nie dorosła do dziecka

Gość znawcas
oj kurde straszne!!:(

mysle ze powinnaś jej o tym powiedzieć... to ze ma wyższe wyksztalcenie nie ma znaczenie!!! moze być \"pusta\" mimo to... sorki że moze za ostro ale taka prawda... ta moja znajoma jest LEKARZEM... wykształcenie w tym przypadku nic nie znaczy...liczy sie dobro dziecka a siostra niech się obraża...

Gość zgadzam sieD
moja siostra tez jest lekarzem hehe

Gość zgadzam sieD
i tez jest pusta!!jak Twoja!!kiedys dziecko zostawiła samo w domu!!bez opiekunki i ryczyło tak, ze sasiedzi wezali policje!!lekarze chyba maja zryte berereki:)