Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunek

ruchy dziecka w 37tyg

Polecane posty

Gość niunek

jestem w 37tyg. ciazy czuje silne ruchy dziecka, tak jakby sie "naprezalo, wyginalo, stawialo" i to prawie przez caly dzien, moje kolezanki mowia ze nie czuly w tych poznych tyg. ruchow dopiero przed samym porodem. Z usg wynika ze wszystko jest ok i dzidzius nie jest maly. Czy ktoras z was tak miala?

Ja też jestem w 37 tyg i mój mały, dotąd spokojny Wojtuś teraz zaczął brykać! Też nie jest mały - waży 3100, ale do olbrzymków też nie należy:)

Gość niunek
na kiedy masz termin?:) ja na 13paź, boisz sie?

na 17 października, ale byłam w szpitalu ( dzisiaj wyszłam), bo miała skurcze i lekarka mi powiedziała, że jej to wygląda już na 38 tydzień (jak robiła mi USG) a czy się boję? Sama nie wiem, z jednej strony boję się bólu, zwłaszcza nacinania krocza, a z drugiej - przecież tyle kobiet rodzi - więc chyba da się to wytzrymać

Gość niunek
tez tak uwazam, nie ma co panikowac:) bedziesz miala synka? to pewne? mnie zapewniaja na 100procent ze dziewczynka:)

Mój lekarz powiedział mi w 33 tyg., że to chłopczyk, a w poniedziałek w szpitalu na Usg lekarka powiedziała, że jakis wstydliwy ten dzidziuś, bo tylko pupę pokazuje.

Ja jutro zaczynam 36 tydzień....ruchy czuje dokładnie tak, jak opisałaś...całymi dniami i to bardzo silnie i mocno kopie Maleństwo... Ale myślę, że to nie jest powód do obaw, prawda?? Goniu, napisz u nas co to z Tobą było i co z tym szpitalem??

Gość niunek
a jesli chodzi o brzuch? u mnie jeszcze nie opadl w dol