Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka0907

krępujący wygląd brzucha.

Polecane posty

Kiedyś byłam osobą otyłą, jednak udało mi się schudnąć. Jako osoba szczupła mam bardzo brzydki brzuch ;/ Ćwiczę, ale nie widzę efektów, ta skóra wisi. Czy jest jakiś sposób aby uzyskać efekt płąskiego brzucha? dodam, że próbowałam także weidera, ale to i tak na to nic nie pomogło. Miewam wahania wagi, raz tyję,raz chudnę.

Nie chce cię martwić ale jeżeli skura ci się nie skurczyla po odchudzeniu się a do tego masz tendencję do tycia i na zmianę tyjesz i chudniesz to poprostu jest ona już stale rozciągnięta, możesz sobie minimalnie pomóc przez ćwiczenia i balsamy ujędrniające ale dużo to nie da. Pewnie nie jestes tez już młodziutka, ile masz? Jeżeli ok 30 i powyzej to niestety skura już ci się nie skurczy. W takich wypadkach konieczne jest chirurgiczne usówanie nadmiarów lub kompleksowa plastyka brzucha - niestety pociąga to za sobą niezłe koszty

Gość czarne galy
wow aleksia ale ty byki robisz poducz sie dziewczyno z ortografii bo az wstyd i jeszcze wyskoczylas na czarnooo

Gość czarne galy
skora,skora,skora,skora,skora, usuwanie,usuwanie,usuwanie,usuwanie

Gość nie skora tylko skóra
:P

Błędy robię od zawsze bo mam od 15 lat stwierdzoną dysgrafię, nie mylić z dyslekcją chociaż pochodzenie jest to samo.

Gość truudi
alexia, pieprzysz ze az strach a niby jak ktoś zajdzie w ciażę i skóre ma rozciagnieta że az huczy, to co ? juz nigdy nie bedzie mieć ładnego brzucha, bo jest po 30 roku życia ? problem polega na tym, że aneczka tyje i chudnie i podejrzewam, że to cwiczenie to też jest od przypadku do przypadku

truudi >>>>> zajdz w ciąże w wieku 30 lat a potem schudnij potem zajdz w ciąże w wieku 32 lat i schudnij i może powtórz ten proces jeszcze z raz lub dwa to ciekawe czy twoja skóra będzie tak elestyczna i się \"wchłonie\". Są osoby które po jednej tylko ciązy po 30-ce mają problemy ze zwisającą skórą na brzuchu, więc lepiej sam/a przestań piep**ć

Gość dysgrafia to po prostu
brzydkie pismo, a nie walenie ortów, więc nie piernicz, tylko się zaopatrz w słownik, nieuku :P.

Gość hmhmhm
moja mama po urodzeniu 5 dzieci nadal maplaski brzuch i minimalnie marszczy jej sie skora na nim ..urodzila mnie w wieku 36 lat wiec wszytsko sie da..tylko trzeba uregulowac raz na wasze wage a skora sie wchlonie wreszcie poki jest sie w miare mlodym mlodym .pewnie gdzies do 40 roku zycia;)

Gość właśnie że nie to zalezy od
skóry jedna dziewczyna moze urodzic bliźniaki i ma brzuch płąski jak deskę, a druga może urodzic tylko jedno dziecko i miec wiszącą skórę mimo że w ciaży utyła tylko 10 kilo a nie 30 kilogramów... po prostu jedni mają bardziej a inni mniej elastyczną skórę aneczka0907, spróbuj endermologii lub masaży kostami lodu, mozesz też robic naprzeminne masaze prysznicem (ciepło-zimne) wyciągi z rozmarynu ponoc dobrze ujędrniają i odżywiają skórę, mozesz stosowac napar z tego zioła, albo sama zrobic sobie oliwkę (zalac kilka łyżek rozmarynu oliwą z pestek winogron, najlepiej w ciemnej butelce, od czasu do czasu tą mieszaninę potrząsac, po 2-3 tygodniach przecedzic i używac tej oliwki do masażu brzucha)

Gość truudi
jasne alexsia moja koleżanka pierwsze dziecko urodziła w wieku 34 lat, drugie w wieku 37 , brzucha dzisiaj - parę miesiecy po porodzie - nie ma

Endermologia - masaż lekarski przy pomocy specjalnej nakładki wyposażonej w wypustki sterowane komputerowo. Przyczynia się do zwiększenia przemiany w komórkach i aktywności układ krwionośnego i limfatycznego, a w efekcie do zmniejszenia zawartości tłuszczu. Zabieg trwający pół godziny należy powtórzyć kilka razy. Koszt jednego zabiegu: 150 zł. cholera,drogo. ;)

truudi >>>> wszystko zależy od predyspozycji skury jak to ktoś wyżej napisał. Jedni mają bardziej elestyczną drugim po ciąży zostaje flak na całe życie, nie można generalizować. Widzę że dziewczyna ma tylko 18 lat i waży 50kg wieć jest bardzo szczupła i młoda, pewnie wystarczą ćwieczenia i kosmetyki no i czas. Bo skura też potrzebuje trochę czasu żeby się wchłonąć po odchudzeniu się.

Gość Sohappy 24
Jestem w miarę szczupłą osobą, Zdrowo się odżywiam, chodzę na zumbę, ale i tak mam cellulit. Stosowałam różne kremy wyszczuplające, rolki masujące- i nic. Wybrałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, efekty widać od razu. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Sprawdziłam, to działa. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość RootGirl 21
Nie mam nadwagi, dokładnie wybieram to, co znajdzie się na moim talerzu, trochę ćwiczę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na balsamy antycellulitowe, domowe masażery- bez efektu. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. To naprawdę działa, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Sprawdziłam, to działa. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Mirka 30
To może się wam przydać znalazłam interesującą wyszukiwarkę salonów z zabiegami depilacji laserowej. Jest możliwość wyszukiwania według miast. Łatwa w obsłudze. Trzeba tylko wybrać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wybrać salon kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Gość kosmetyczka 30
Jest taki blog http://depilacja24.pl/ i porównano tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać co wychodzi skuteczniej