Koralgor 49 Napisano 48 minut temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jest taki krótki film o miłośći gdzie facet podgląda babkę jaki tytul ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 768 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Jestem nago w kuchni i mam durexy w sypialni. To jest adres? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 47 minut temu mam wrazenie ze wszystkie filmy milosne z ostatnich lat sa obrazliwe dla inteligencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 768 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: O czym jest ten temat? I czemu znowu atakujecie Elke? O sakwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: O czym jest ten temat? I czemu znowu atakujecie Elke? my lubimy ele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1183 Napisano 46 minut temu Nagi Leżak w fartuszku czeka w kuchni na Elke. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 44 minuty temu lezak ostatnio pisal ze jak jakas baba przyjedzie do niego to na pewno chce seks bo w innym wypadku po co by przyjezdzala ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 211 Napisano 43 minuty temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: jaki tytul ? Krótki Film o Miłości, reż. K.Kieślowski 1988 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 768 Napisano 42 minuty temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nagi Leżak w fartuszku czeka w kuchni na Elke. Tak Nigdzie nie czeka, on lubi sobie tylko tak poszczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 211 Napisano 41 minut temu 5 minut temu, Koralgor napisał: mam wrazenie ze wszystkie filmy milosne z ostatnich lat sa obrazliwe dla inteligencji linoleum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Krótki Film o Miłości, reż. K.Kieślowski 1988 generalnie kieslowski do mnie nie przemawi, poza "przypadek", ogladalam prawie wszystkie jego filmy ale moze mam zbyt prymitywny gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1183 Napisano 38 minut temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: linoleum Gumolit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 37 minut temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: O sakwie. Pacz https://www.tiktok.com/@lekarz.karol.klcz/video/7617449561799314720 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1183 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Pacz Kochasz Elę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 43 Napisano 36 minut temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Nigdzie nie czeka, on lubi sobie tylko tak poszczekać. Nago pije kawę bo zaraz idę do wanny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 211 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gumolit Linoleum, reż. Colin West 2023 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 211 Napisano 35 minut temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: generalnie kieslowski do mnie nie przemawi, poza "przypadek", ogladalam prawie wszystkie jego filmy ale moze mam zbyt prymitywny gust to chyba tak jak ja Kieślowski wielkim reżyserem był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 35 minut temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: linoleum 2022 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 211 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: 2022 ? tak - myślałem że 23 ale właśnie sprawdziłem i jednak 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 211 Napisano 32 minuty temu 3 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Nago pije kawę bo zaraz idę do wanny jak Ci się kawa wyleje to sąsiedzi zobaczą tańce kozackie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 31 minut temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to chyba tak jak ja Kieślowski wielkim reżyserem był daje sobie dosc duzy margines tego braku wyrobienia gustu filmowego i wirtuozerii rezyserskiej, bo jednak slepo wierze, ze wiekszosc w kwestii jego geniuszu sie nie myli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak - myślałem że 23 ale właśnie sprawdziłem i jednak 2022 ale ma dobre oceny, obejrze sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 49 Napisano 27 minut temu mam tak np z chinatown polanskiego, chyba ze 4 razy sie zbieralam do tego filmu po czym zasypialam a wiem o czym jest i to jest podobna historia do rzeczywiscie tego co przytrafilo sie jackowi nicholsonowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano 27 minut temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nagi Leżak w fartuszku czeka w kuchni na Elke. Tak Wszystkie i tak bedziecie na kolanach tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 768 Napisano 10 minut temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kochasz Elę? A nie widać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 211 Napisano 3 minuty temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: ale ma dobre oceny, obejrze sobie podobał mi się bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach