Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie intryguje was

nie intryguje Was kim są forumowicze?

Polecane posty

jesteś jedną i tą samą osobą :D uwaga, strzelam ! :D szczupły,niezbyt wysoki,drobny, dośc jasne włosy, blond lub jasny brąz nie starszy niz 22 lata, jasna cera, fryzura nie na zero, raczej jakiś jeżyk, max. długość 2 cm ok czy trafiłam choć trochę?

Gość jolkol
mnie intryguje jeb, pijawka oraz.. Andrew :P kiedyś chujnia ale nie wiem gdzie się podziewa :o

jeb - czasem po jednej wypowiedzi jakiejś osoby już ja jakoś sobie wyobrażam, akurat Ciebie jeszcze nie :) jak zacznę , dam znać ;) musiałabym przeczytać kilka Twoich postów :)

jeb! bo wydaje się być zdrowo pierdolnięta :P lusesita, pijawka und kabel! reszty nie wspomnie bo się boje :classic_cool:

jeb - to zalezy,czy jestes facetem,czy kobietą.. jesli facetem tooooooo.......... nie lubie małych krótkich rączek:)

ojjj to pieknie :D ja uwielbiam łapkii.. u facetów zbyt małe mi sie nie podobają, ale generalnie mam fetysz na punkcie dłoni. Skoro masz takie malutkie, na pewno sa FAJNIUTKIE hihi

fajno prezentuje się mała łapa na tle dużej męskiej łapy 🖐️ fajniutka mamy ten sam fetysz! dłonie obowiązkowo muszą być silne, duże

nie wiem skad mi sie wziął taki fetysz, ale naprawde mam obsesje.. zawdsze jakies małe dzieciatko musze dotknac w łapke.. czasem nie moge sie powsrtrzymac nawet.Czuje ze mnie to kusi.