Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona2

długi poród

Polecane posty

Gość przestraszona2

czy to prawda że kiedy poród trwa za długo lekarz albo położna "pomaga" urodzic w drastyczny sposob (kładąc sie na brzuchu mamusi)

Gość ica
to prawda podobno.mi kolezanka powiedziala ze nawet wala dlonia w brzuch zeby urodzic.co za prymitywni lekarze.tez sie tym przerazilam.

Gość przestraszona2
moja kolezanka miala długi porod, jest bardzo drobniutka, a lekarz nie zgodzil sie na cesarke i w koncu zaczeli jej sie "rzucac" na brzuch. chyba wole zaplacic w porzadnej klinice położniczej, zeby mnie i dziecku nie zrobili krzywdy przy porodzie

Tak było dawniej...teraz po pewnej aferze rok temu wątpię aby lekażom wpadło to do głowy.Pozatym jest zawsze slowo NIE!!!!

za takie cos lekarza mozna do sadu pozwac przeciez on moze dziecku krzywde zrobic to jest niedozwolone.

Gość ica
Julii a co to za afera jakas byla???

Przecież to było w Uwadze,że lekarz tak naskakiwał na kobiete i dziecko całe pogruchotane sie urodziło. Dokładnie to juz nie pamiętam,ale na 100% pamiętam,że był taki przypadek

To prawda!!!! Mój poród trwał 14 godzin, po 13 godzinach lekarz zaczął łokciami kłaśc mi się na brzuchu , modliłam się żeby nic się nie stało dziecku. Ale na szczęście skończyło się wszystko dobrze, jednak nie raz słyszałam że takie praktyki kończą sie kalectwem dziecka. Uwaga: Rodziłam w Pruszkowie - odradzam!!!! Dosyć że miałam opłacony poród rodzinny to łaske zrobili że wpuścili mojego meża na porodówkę.