Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mzungu

CHŁOPAK ZE WSI

Polecane posty

Gość mzungu

co sadzicie o takim zwiazku? myslicie,ze to ma sens?ja od zawsze mieszkam w miescie i jestem typową miastowa,ze tak powiem.. oznacza to,ze bede robic w polu?

Gość taka dziołcha
a dlaczego od razu masz robic w polu?

Gość tak bedziesz pasac gesi
i na zarnach mielic ziarno na make :-O

Gość mzungu
podobno rodzice przepisza mu gospodare

nie koniecznie bedziesz robic w polu zalezy co twoj facet bedzie od ciebie wymagał...ja mam chlopaka ktory mieszka na wsi i w niczym mi to nie przeszkadza :) a nawet uwazam ze tacy mezczyzni sa bardziej czuli :) mam porownianie

Gość andzia rusałka
Wieś to lasy, jeziora, cicha przestrzeń, ptaki...nie tylko pole. Pole to jest wszędzie, a najgorsze w mieście pod swoim blikiem, ni patrz dokąd idziesz tylko za kim idziesz.

Gość mzungu
wolałabym pracowac w miescie a mieszkac na wsi. chcialabym utrzymywac dom a nie gospodarstwo. Nie wiem co myslec.. jestesmy juz prawei 3 lata

dokladnie. Byc moze Twoj chłopak nie ebdzie chcial,zebys musiala robic w polu. Chyba musisz z nim pogadac skoro Cie to meczy

porozmawiaj z nim powaznie...ja tez narazie mieszkam w miescie ale jesli zamieszkamy razem to tylko na wsi :) tam jest tak spokojnie a w bloku...masakra

Gość mzungu
czuł jest z pewnoscią :D on nawet nie wyglada na chlopaka ze wsi, zachowaniem, stylem bycia i doswiadczeniem w zyciu by ktos nie pomyslał.. jego rodzina jest raczej taka z klasą... moze tylko teraz tak mi sie wydaje? a potem bede zwykłym ROBOLEM>

Gość a ja................
Chodziłam raz z chłopakiem który mieszkał na wsi z tym miał piękny duży dom ogród itp.i odstawiony zawsze tak że szok lepiej niż niektóry miastowy.

taki chlopak to skarb :) odpowiedzialny i dobrze wychowany... nie mowie ze ci miastowi sa nie wychowani :P

Gość 0010101001010
duzo zalezy jak on widzi swoja przyszłość oraz to jak wyglada to gospodarstwo tzn czy jest nowoczesne i zatrudnia pracowników, czy to takie małe gospodarstewko ze jego rodzice (a w domysle pózniej on) wszystko sami robia, bronują pole na traktorku, wyrzucaja widłami gnój z obórki itp itd... no i przede wszystkim czy az tak kochasz swojego chłopaka zeby sie poswiecic, czy jednak wolisz zycie miejskie bez rolniczych obowiazków

Gość guta
chlopak mojej siostry ze wsi, jest super- ma zasady, jest ciepły, odpowiedzialny i niezwykle pracowity- z miasta miala pieknisia, prózniaka i lekkoducha, dobrze,ze w pore to zauważyła!