Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiryłka

jak ubieracie dzieci na spacer?

Polecane posty

Gość kiryłka

przy takiej pogodzie jak dziś?

Gość kiryłka
jestem niedoświadczoną mamusią, mam 2 miesięcznego synka i nie wiem co mu ubierać... jesat około 13 stopni, najchętniej to bym go opatulała, ale nie chcę przegrzać

Gość kiryłka
nikt nie odpowie?

Gość truudi
ja się nie znam, ale tak za nosem to bym go ubrała w tyle warstw i takich grubych jak siebie samą - plus może jeden podkoszulek więcej, bo on lezy, a ja chodzę

ja nakładam małemu np. rajstopki, spodenki,body z długim rekawem na to polarek i przykrywam nie za grubym kocykiem

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
hmmmmmm...........to jeszcze zależy czy słonecznie i czy wieje. Moja propozycja - body, spiochy, kombinezon lub ciepły pajac, jeśli pajac to kocyk to przykrycia jeśli kombinezon to bez

Do 8-9 miesiąca na dziecko powinno się ubierać 1 warstwę więcej niż na siebie.Ale przy 13 stopniach rajstopki i grubsza czapeczka może już być, koniecznie coś pod szyję.

moja ma 5 i pól miesiaca dzis była ubrana w spodenki, skarpeteczki, buciki, body z krótkim rekawem bawełniana bluzeczke kamizelke i czapeczke. byla cieplutka bo cały czas sprzawdzalam. Uwazam ze nie ma co jej przegrzewac bo z tego wiecej nieszczesc tylko wychodzi.