Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka22222

pisze a nie zaprasza...

Polecane posty

No teraz juz pisze pod czarnym ;) Wy dziewczynki mnie pewnie nie pamietacie ;) bo głupio sie przyznac ale ja Was tez nie :) czas daje ;) ja tez nie zawsze odpisuje od razu ;) ale juz wiem co bedzie :d :d za 2 godzinki dostane smsa: \"i co wyruszyłas na piwko?\" :D :D czyli tak jak to zostało napisane: \"odwróci kota ogonem\" ;)

agusiak : ja cie chyba kojarze:-P ale ja tez jestem perla od niedawna:-P no jak on taki ciemny to olej, ale wiesz co przyszlo mi na mysl co innego. Sa tez tacy faceci, ktorzy se lubia tylko tak poflirtowac, poczuc smaczek i nic poza tym. Tak wiec to jedno z dwojga w tym przypadku. A skoro milczy teraz i nie odpisal od razu ze cie zaprasza to jest albo to albo jest ciota. co sie porobilo z tymi facetami:-P

agusiak---> bo ja to nowa jestem na kafe:) a moze musisz bardziej cos zasugerowac:)? tak jak napisalam wczesniej:) ze piwko w miłym towarzystwie:) bo tak sobie mysle, ze skoro Wy piszecie dziennie bardzo duzo smskow, na rozne tematy, opowiadacie sobie co robicie, i takie tam...to po przemysleniu uwazam ze powinnas wlasnie cos bardziej zasugerowac w sprawie tego spotkania. Bo wlasnie On moze to tak potraktowac jak napisalas:) : \"za 2 godzinki dostane smsa: \"i co wyruszyłas na piwko?\" \" wiec moze trzeba zastowac bardziej konkretny konkret ;) :)

perla mam nadzieje ze od tej dobrej strony kojarzysz ;) ehhh flirtowanie - dałby mi spokój z flirtowaniem ;) jest taki fajny ze wolałabym sie blizej poznac ;) chyba przez te fajne smski ;) i wolałabym aby sie coś porobilo z tymi facetami ;) ale nie z tym akurat :D :D Mandywendy :) nie wiem jak bardziej zasugerowac :P moze wyjdzie z czasem ;) na razie niecierpliwie czekam na odpowiedz i mnie krew chyba zaleje ;)

Hehe... takie damsko męskie podchody to chyba najbardziej uroczy temat pod słońcem... Jak tego nie kochać ;) agusiak, jak ci odwróci kota ogonem ("i co wyruszyłas na piwko?"), to zrób to co powinien zrobić w takiej sytuacji facet i napisz mu prosto i jasno: "no nie, przecież czekam na propozycje od ciebie, głuptasie". Wtedy on będzie wiedział *dokładnie* na czym stoi i albo się pozbiera i przełamiecie lody, albo będzie już taki ciapowaty i nic na to nie poradzisz ;) Hehe.. fajny temat. Facet na pewno na ciebie leci, tylko się nie może przełamać. Ale tak jak dziewczyny wcześniej pisały, jeśli zawsze tak ma, to możesz mieć z nim problem ;) Trzymaj się.

Corral dzięki :) wiesz :) własnie tak zrobie ;) niby zartem niby pól serio ale po co mam sie zadreczac i wyobrazac sobie Bóg wie co jesli on nie jest mimo wszystko zainteresowany ;) normalnie stwierdziłam ze steskniłam sie za kafe ;) ma ona swój wielki urok ;) chyba agusiak zrobi wielki powrót i zacznie buszowac po tematach i znowu rece załamywac na niektórych ludzi ;)

agusiak, dokładnie! :) Rozgrywając sprawę bezpośrednio i bez kombinowania załatwisz od razu dwie sprawy: - Zobaczysz z jakim facetem masz do czynienia. Jeśli to faktycznie zatwardziała ciapa, to może lepiej sobie odpuścić. Chyba, że akurat takich lubisz. - Pokażesz mu jak chcesz być traktowana. Facet mam nadzieję, zaskoczy, że: oczekujesz od niego inicjatywy, że jesteś zainteresowana, i że ma być bezpośredni w swoim podrywie :) Kilka prostych słów, a jaka skuteczna komunikacja! :) Tak czy inaczej, będzie dobrze. Trzymaj się.

moze w ogole nie odpisze :P bede miala problem z glowy ;) i pomyslec ze juz jestem tak stara a jednak jesli chodzi o takie podchody to jeszcze jak dziecko ;) Trzymac sie bede bo nie ma innego wyjscia ;) ;)

Gość myslę sobie
identyczną sytuacje teraz mam pisze codziennie smsy ale nie zaproponuje spotkania tylko ciagle pyta co słychac ,co robie...... co sie dzieje z tymi facetami ;)

Hehe, no wystraszeni i zdezorientowani jesteśmy. Nasi ojcowie też byli wystraszeni i zdezorientowani i nie miał nas kto lepiej nauczyć ;) Dodatkowo kobiety robią się coraz silniejsze, co tylko miesza w całym układzie. To tak jak zawsze się uważało, że kobieta powinna umieć się zająć domem, dziećmi a do tego być cicha i pokornego serca ;) No a same wiecie jak teraz z tym bywa. Wszystko się do góry nogami przewraca, ludzie powypadali ze swoich ról i chociaż robią mądre miny, to gdzieś tam w pierwotnej części swojej natury zupełnie nie kumają co jest grane. :) Teraz trzeba to odkręcać.

Gość myslę sobie
nie wierzę ze wszyscy zonaci tak pisza:D moj nie jest ....chyba....... obrączki nie ma:O

Agusiak---> hop hop :) !! jak tam ten Twoj adorator? Udalo sie w koncu sprowokowac faceta do dzialania?:) daj znaka!:)

Agusiak---> hop hop :) !! jak tam ten Twoj adorator? Udalo sie w koncu sprowokowac faceta do dzialania?:) daj znaka!:)

agusiak---> hop hop!! :) i jak tam ten Twoj adorator?:) domyslil się:)? daj znaka czy udalo sie Wam w koncu umowic:)