Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alegrowiczkaaaa

ubrania dzieciece na allegro

Polecane posty

Gość alegrowiczkaaaa

kupujecie? oplaca sie? w jakim sa stanie? czesto sprzedawcy podaja nazwy znanych marek produkujacych te ciuszki, czy faktycznie sie zgadzaja? bo w polsce takie to wszystko byle jakie, chcialabym kupic dzieciom cos angielskiego ale nie jestem pewna czy warto.

Gość ja kupuję
i to sporo.I nowe i używane.Zawsze sprawdz opinie o sprzedajacym.Ja nie kupuje od kogos kto nie ma conajmniej kilkunastu pozytywnych komentarzy.

Gość to nie twoje
myślisz ze tylko angielskie sa dobre ? :O mylisz się i to bardzo

Gość alegrowiczkaaaa
napewno nie tylko angielskie sa dobre, ale sa po prostu ladniejsze, ciekawsze w porownaniu z tym co jest w naszych sklepach. sklanialabym sie do zakupu nawet uzywanych ubranek mam dwojke dzieci i byloby taniej. u nas niestety nie dosc ze ciuszki sa nieciekawe, to w dodatku drogie jak cholera

Ja bardzo często mojemu synkowi kupuje ubranka na allegro albo w ciuchlandach ze względu na markę. A z tym allegro to jest różnie, najlepiej kupować jak opisują stan idealny wtedy można być pewnym że ubranko było mało używane, bo jak jest stan bardzo dobry to ślady użytkowania są widoczne.Ja już mam wypróbowanych sprzedawców to mniej wiecej wiem u kogo kupować. Reguła jest taka, firmy Next, George, Gap, produkują ubranka bardzo porządne i szybko sie nie niszczą.

Ja bardzo często mojemu synkowi kupuje ubranka na allegro albo w ciuchlandach ze względu na markę. A z tym allegro to jest różnie, najlepiej kupować jak opisują stan idealny wtedy można być pewnym że ubranko było mało używane, bo jak jest stan bardzo dobry to ślady użytkowania są widoczne.Ja już mam wypróbowanych sprzedawców to mniej wiecej wiem u kogo kupować. Reguła jest taka, firmy Next, George, Gap, produkują ubranka bardzo porządne i szybko sie nie niszczą.