Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dziw zazyc 1 tabletke

czy dzis zazyc 1 tabletke

Polecane posty

Gość czy dziw zazyc 1 tabletke

czesc! mam pytanie odnosnie tabletek anty a mianowicie dzis mam brazowa bardzo skapa krew to czy w takim razie powinnam wziazc pierwsza tabletke juz dzis czy czekac na normalna krew?

Tabletki zaczynasz brać od pierwszego dnia KRWAWIENIA a Ty PLAMISZ. To różnica.Plamienie zawsze zaliczasz do starego cyklu. Czekaj na miesiączkę.

Gość a jesli pojawila sie krew ale
tylko na papierze?

To jest właśnie plamienie.Plamienie od krwawienia odróżnisz tym, że:- Plamienie nie potrzebuje zabezpieczenia, bądź wymaga założenia małej wkładki- krwawienie wymaga interwencji podpaski lub tamponu.I tym się kieruj/

Gość jasmin pytanie
dziekuje za odpowiedz! wiec w takim razie źle, że wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę! co powinnam teraz zrobić? chyba dzis nie wezmę i poczekam na następny okres jak uważasz? dziś też nie ma normalnej krwi tylko 2 kropelki brązowe :(

Gość jasimn pytanie
proszę doradźcie mi

Jak już zaczęłaś to dokończ bo dopiero sobie narobisz cyrku w cyklu.Zabezpieczać się 7 pierwszych dni dodatkowo (prezerwatywa). I nic więcej.Ulotkę czytała?

Gość yasmin pytanie
tak czytałam było napisane w pierwszym dniu miesiączki ale ja to w ogóle ostatnio mam problemy z okresem w lipcu miałam cały czas zamiast okresu takie plamienia w sierpniu pierwszego dnia plamienie skąpe tez brązowe a potem tylko 2 dni normalna krew i teraz znowu podobna sytuacja skąpe plamienie zażyta tabletka i po wszystkim ani plamienia ani krwi w sierpniu byłam u gina zrobiła mi badania cytologiczne wyników jeszcze nie mam może jak dziś pójdę to już będą i od razu zapytam czy mam brać dalej te tabsy