Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z dekoderem Cyfry

Coś nie tak z dekoderem.

Polecane posty

Od m-ca mam Cyfrę+ i od samego początku mam problem z dekoderem. Włączam telewizor, nie ma obrazu, ale jest głos, wyłączam dekoder z kontaktu, włączam i wszystko działa. Albo włączam telewizor, jest obraz i głos, ale na dole ekranu są fioletowe paski, wyłączam dekoder z kontaktu i jest ok. Nie mogę wyłączyć dekodera, bo w końcu się zacina, więc muszę wyłączyć wtyczkę z gniazdka. Co jest nie tak? Jutro do nich zadzwonię mam nadzieję, że kogoś przyślą. Jak myślicie: mogę coś zepsuć 1-2 x dziennie wyłączając dekoder z kontaktu?

Gość halo .. ..
ciekawe co ci powiedzieli.. ja tez mam od wczoraj problem z dekoderem- przeczytalam instrukcje i nic tam nie ma na temat pojawiania sie na wyswietlaczu --:-- albo 00:00 i wysiadania po tym... a jutro skrot gali oskarowej ..aaaaaa dekoder siada- raz sie udalo go zreanimowac poprzez wlaczenie i wylaczenie z kontaktu ale juz dalej nie da rady. A do polski pojade dopiero na swietaaa pomocy!

Gość ja też mam problem
od jakiegos czasu nie mam tv1 ani tv2 , poprostu brak sygnału.trace cierpliwość, mój kumpel również ma ten problem:(

przyszedł serwisant ale go pogoniłam bo zamiast narzędzi wyciągnął penisa i zaczął nim machać

Gość halo .. ..
w cyfrze poradzili wylaczyc z pradu na 2 godz i sprobowac podlaczyc- bo to moze byc ,,glebokie zawieszenie,, a generalnie radzili wymienic na nowy

Gość halo .. ..
ale sie uwzielam i potraktowalam dekoder...suszarka do wlosow bo mial byc Piotrus i wilk i potem oscary i...pomoglo- dekoder odzyl. W instrukcji jest cos na temat zmiany temp i wilgotniosci