Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pietra

Czy ja jestem w ciąży pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mam pietra

kochałam sie z moim chlopakiem w zeszłą sobote. odrazu mówie ze mielismy gumke mało tego on wyjął zanim sie spuscił guma raczej nie pekła bo nie było słychac ale ja sie boje z była jakas dziurka w niej czy cos!!! okres mi sie skonczył troche przed połową tego miesiąca a dostaje go zawsze mniej więcej 10 dnia miesiaca błagam powiedzci mi czy ja miałam wtedy dzien płodny czy nie płodny ?????? zrobiłam test godzine po stosunku i wyszło ze nie jestem ale to chyba za wczesnie błagam pomozcie ja sie tak bardzo boje :(:(:( dodam ze jestem młodziutka

Gość danii
test godzine po stosunku? powiem ci ze zanim zabierasz sie za sex trzeba troszkę poczytać teorii

buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahhahhaha:) gin cepie :)

Gość mam pietra
pomozcie

Gość mam pietra
czy jest ktos w stanie mi udzielic mądrej odpowiedzi czy tylko zbesztac :/

no daj spokój kobieto,była gumka,on nie skończył,,a ty martwisz sie o ciąże?powiem tyle,ze widać z tego co piszesz to nie dorosłaś do miłości fizycznej,raczej poprzestań na petingu,polecam

Gość mam pietra
real emergency dziekuje Ci bardzo 🌼

mądra odpowiedź: po 1. gumka jak pęka to nie słychać!!! to nie balon!!! po 2. skoro wyjął przed wytryskiem i był w gumce to musiałby się zdarzyć cud, żebyś była w ciąży po 3. w ciążę tak łatwo się nie zachodzi po 4. do określenia dni płodnych podałaś za mało danych po 5. skoro nie wiesz podstawowych rzeczy na temat zapłodnienia czy działania swojego organizmu to nie bierz się za seks

Gość mam pietra
real emergency ale czy naprawd tak łatwo jest zajsc?? ja sobie sama wkrecam ze mi np nidobrze i sie przez ten starch zaczynam zle czuć:( i w ogole jak to jest z tymi plemnikami kiedy on mogą nie przeżyć?

jeszcze jedno,młoda...w wydzielinie u mężczyzny która pojawia sie w trakcie stosunku(lub przed nim)mogą znajdować się żywe zdolne do zapłodnienia plemniki...zdarza się to jednak bardzo rzadko,by ktos zaszedł w ciążę w taki sposób

Gość mam pietra
wiem jest to tzw proejakulat

1. dajcie jej spokój - znaleźli sie ci co seksem sie zainteresowali dopiero po 20.... 2. mam pietra nie panikuj. Poczekaj jeszcze pare dni i powtórz test. Test taki jest wiążący i można polegać na jego wyniku po około 10 dniach od możliwego zapłodnienia...

Gość mam pietra
ale co mi wtedy juz to da jak po 72 godzinach juz nic nie poradze :(:(

Gość mam pietra
ale tak bardziej to jeestem czy nie

nie przesadzaj,czasami człowiek moze wmówić sobie nawet chorobę... musisz myslec pozytywnie,bo jeszcze tak sie skończy,że z tego stresu naprawdę okres ci sie zatrzyma

Gość sunny123
"guma raczej nie pekła bo nie było słychac" :D :-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale sie usmialam! To moj dzisiejszy zart dnia:D

Gość mam pietra
dzisiaj jest 4 dzien po wszytskim a ja mam taki prawie biały lepki sluz??? co jest?????/

Gość człowiek z plastiku
a co robiliście po stosunku? on zdjął gume i poszedł do domu? czy może zdjął gumę i dalej bawiloiscie sie w najlepsze. Często w takich przypadkach może dojść kontakt plemnik-pochwa ;) Jak to mawiał pewien lekarz "plemnik czai się wszędzie".

Gość człowiek z plastiku
btw kika takich na przyszłość: - plemnik może żyć 5 dni w ciele kobiety - nigdy nie przewidzisz owulacji w 100%, tak więc zawsze można zajść jeśli plemnik żyje 5 dni. - prejakulat zawiera naprawdę sporo plemników - prezerwatywy (te cieńsze) mają sporo porów przez które pojedyncze plemniki mogą się przeciskać, a także choroby. Prawdopodobieństwa zajścia jest minimalne ale zawsze jakieś tam jest (jak w totka) - guma nie pęka jak balon, nigdy tego nie słychać ba a nawet nie czuć. Kupujcie durexy extra-safe i bedzie po sprawie, jak się tak boicie.

Gość ja wam dam...
Małolato! Najpierw dajesz dupy, a potem się martwisz? do szkoły i na wagary na biologii niechodzić. Jak się idzie do łożka, to chociaż elementarne podstawy dotyczace płodności i antykoncepcji powinnaś znać! Przynajmniej takich głupot byś nie wypisywała. Tragedia... A poza tym możesz być w ciąży, żadna metoda niedaje 100% zabezpieczenia, oczywiście poza szklanką wody zamiast.

Gość jesteś w ciąży
szykuj pieluchy