Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koffeeine

slub tylko z przyjaciolmi..pieklo w rodzinie...

Polecane posty

Gość koffeeine

mam problem :( nie jestem osoba wierzaca i wlasciiwe to nie chcialam brac slubu z mim chlopakiem ale zareczylismy sie a jemu bardzo zalezy na slubie koscielnym wiec skoro chce spedzic z nim cale zycie to zgodzilam sie na to czego chce, nie jest to dla mnie wiekszy problem... obydwoje zgadzamy sie jednak co do tego ze wazna jest sama cerenonia a nie przyjecia dlatego nie chcemy urzadzac zadnego wesela on ma tylko mame zyjaca w australii ktora i tak nie przyjechalaby ja zyje zmoja rodzina w sporym dystansie chcielismy zrobic jedynie malutkie przyjecie dla przyjaciol...ale kiedy moja rodzina dowiedzial sie o tym...nie mam zycia codzienne telefony, placze, zale, grozby niemalze ze oni chce wesele ze jakto tak nie zprosci rodziny, ze skandal, ze przestana sie do mnie odzywac....pytam sie za co niby mam to zrobic( oni nie dadza ani grosza) powiedzieli ze mamy sobie zarobic a jak nie stac nas to jestesmy dziecmi co nie powinny brac sie za malzenstwo... bardzo mi przykro, w koncu to rodzina, na kilku osobach bardzo mi zalezy a oni wszyscy ta sama spiewka nie stac nas i nie cghcemy zadnego tradycyjnego przyjecia....slub i tak wezminy ale w takierj atmosferze? co zrobic? prejdzie im kiedys...?

Gość jak cię koń kopnie
w tyłek to uwierzysz...

Gość do koffeeine
proponuje zmienic numery telefonow i zrobic slub wedlug waszej wersji. co ich to obchodzi? wspolczuje ci serdecznie, bo tez mam poniekad walnieta rodzine i planowalismy slub taki skromny, dla ok 6 osob. Tate sie jednak namyslil i dal kase na 50 osob 3 miesiace przed slubem :)

to TWOJ i partnera ślub, TWOJE i jego pieniadze, TWOJA i jego decycja w dupie taka \"rodzinke\" miej :O a ze ONI cie laskawie nie odwiedza, nie odezwa (i jeszcez masz sie tym przejac)...:O szkoda slow

skorzystaj z okazji. też się boję takiej \"reakcji\". ja chcę tylko ślub administracyjny

Gość koffeeine
nie jest latwo sie postawic...to rodzina...nie da sie powiedziec" mam to gdzies" i robic swoje.... ale tak zrobie...wysle tylko zawiadomienia trudno:o