urzekla mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Samochwała w kącie stała I tak rok podsumowała Zdolny jestem niesłychanie , Mam na świecie poważanie , W kraju – same osiągnięcia : Dłuższe życie ( od poczęcia ). Koalicja - wzór współpracy , Z Sejmu – dumni są Rodacy , Rząd najlepszy od półwiecza , Skupił się na wielkich rzeczach . Kompetentni ministrowie , Każdy poseł – ideowiec , Z zasadami jak husaria : Bóg , Ojczyzna , Honor(aria) . Dla Narodu – becikowe , Nowy peron we Włoszczowie , Lepiej żyje się rodzinom ( jednej matce i dwóm synom ) Okno na świat – otworzone , Turystyka – w jedną stronę , Lepsza praca , wyższa płaca (Zwłaszcza jeśli ktoś nie wraca) . Gospodarka rozpędzona : Są mieszkania (trzy z miliona) , Jest kilometr autostrady , Ład moralny i zasady . Politycznej wzrost kultury (Nurt plebejski , przykład z góry) , Nie ma WSI(choć jeszcze trochę , A zrobimy wszędzie wiochę) . Cały naród żyje w zgodzie . IPN – I po narodzie . CBA – udane akcje , Super MEN – co rusz atrakcje W szkołach nie ma już Darwina , Będzie dryl i dyscyplina , Nie podskoczy żaden gieroj ! Tolerancji nie ma ! Zero ! Żadnych gejów , Ferdydurek , Jest amnestia i mundurek ! Wolność słowa i pluralizm (Bo rządzących wolno chwalić) Jest religia na maturze , Wierny lud na Jasnej Górze . Nie rozumie tylko Unia : Rząd z Warszawy czy z Torunia ? Krótko mówiąc rok udany ! Tylko naród ...do wymiany . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *************************** Napisano Wrzesień 26, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BeznadziejnaOsobaSwiatowyCzłow Napisano Wrzesień 26, 2007 faajne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja historia 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Mialam jeszcze cos podobnego o ojcu dyrektorze, ale zgubilam:O Ma ktos moze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach