Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna1988

co ja mam myslec

Polecane posty

Gość a moze ona wcale nie są
też mam wrażenie że nie jest bez szans

Gość Kindel
a moze ona wcale nie są, widzę, że dochodzimy do tej samej konkluzji

Ale dziewczyno, powiedz swojemu facetowi, że jest ktoś taki kto molestuje cię sms-owo, że się w tobie zadyrzył itd ale ty do niego nic nie czujesz. Powiedz też że boisz się trochę że może zaszkodzić temu zwiąkowi i prosisz o wyrozumiałość, gdyby zdarzyło się coś z jego winy. Jak twój chlopak jest rozsądny to zrozumie i będzie miał do tego dystans:)

kindel, masz rację, ja też to widzę

Gość Kindel
a moze ona wcale nie są, dobrze powiedziane, to będzie test wyrozumiałości dla chłopaka smutnej1988, A jak już wszystko się ułoży, to smutna zmieni nick i nas na wesele zaprosi

chodziło mi o takie sytuacje kiedy facet np natarczywie będzie wydzwaniał i pisał smsy. Normalnie facet by się wściekł i mógłby pomyśleć, że faktycznie coś ich łączy dlatego aby temu zapobiec (nieporozumieniom) trzeba o tym uprzedzić partnera. A najlepiej zmień numer telefonu:D

Gość Kindel
Zmienić nr można, ale zdaje się, że ów wielbiciel czasem spotyka smutną (np. na mieście), więc wiele to nie da

ale przynajmniej nie będzie jej molestował całymi dniami i to jeszcze może w chwilach intymnych:P to już można na maksa się wkurzyc:D Raz na jakiś czas go spotka na mieście..no cóż, czasami każdy spotyka osoby których wcale nie chce spotkac.

kindel, przecież wiesz, że sprawę trzeba postawić jasno: "nic między nami nie ma i nie będzie i nie tylko dlatego, że mam kogoś kogo kocham, ale też dlatego że nic do ciebie nie czuję. Rób co chcesz, moje serce już ktoś zdobył. Nie interesujesz mnie jako facet." I tak powinna autorka postąpić, ale widać że ona chyba się troszkę opiera, żeby sprawę postawić jasno.

Gość W_sumie_Romantyk
Wiadomo, młodzi Czasem trudno jest sprecyzować swoje uczucia Ps. Ja mam 22 lata, znaczy się też jestem młody

masz rację romantyk, młodość:)

Gość Kindel
o, pewnie smutna już śpi

Gość smutna1988
tak spałam juz dzis dopiero czytam wasze odpowiedzi. Macie racje i tak zrobie, pogadam z moim chłopakiem i napisze tamtemu że zależy mi tylko na moim facecie i że nigdy ze sobą nie bedziemy. Mój chlopak jest w ochronie więc jeśli nie da mi spokoju to ...mój chłopak to inaczej załatwi. Dziękuje wam za to:)