Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czasem mam go dosyc

Wstydze sie za swojego faceta!!!!

Polecane posty

Go艣膰 czasem mam go dosyc

Jestesmy ze soba juz prawie 6 lat. W gruncie rzeczy w zyciu prywatnym jest calkiem ok,kochamy sie, wspieramy.. Ale w towarzystwie moj facet zachowuje sie po prostu jak idiota!!! Czasem po prostu oficjalnie walnelabym mu w gebe 馃槧 Nie wiem dlaczego to robi, po prostu tak ma...Dodam, ze jestesmy za granica i on ma najlepsze wystepy wlasnie przed tubylcami, a z ledwoscia zna jezyk! Jakos tego nie widzi, ze sie osmiesza, a mysli ze bryluje...Ja naleze do osob ceniacych dobre poczucie humoru, takt i rozmowy na pewnym poziomie...A najwazniejsze: jak nie mam o czyms pjecia, to sie nie odzywam. On: przeciwnie, nie ma w temacie zielonego pojecia a udaje eksperta...Tysiac razy juz o tym rozmawialismy, tlumacze mu czasem jak malemu dziecku, po dobroci, po zlosci...on po prostu nie rozumie.Najgorzej, ze niszczy mi stosunki z innymi, ktorzy mysla ze pewnie jestem taka sama, skoro sie zadaje z kims takim...Ma ktos jakas rade dal mnie?Pomozcie, bo oszaleje przez niego!!!!!! :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 on potrzebuje o.Dyrektora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czasem mam go dosyc
???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mialam podobnie...
serio... tez za granica.... z reszta w rodzinnych stronach tez mu sie udzielilo... rozstalismy sie, bo zaczelo naprawde mnie to wkurzac... jednak zajelo mi to chwile...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czasem mam go dosyc
ktos jeszcze moze mial podobnie? U mnie jest to o tyle skomplikowane, ze juz w sumie tak dlugo ze soba jestesmy, myslalam o wspolnym zyciu...A tu...w sumie zobaczylam jaki jest na prawde. To nie jest zly czlowiek,ale zaczynam rozumiec, ze go nie zmienie. A z drugiej strony brakuje mi ludzi, a jak ich juz spotykam, to wole bywac w towarzystwie sama...Bo co, mam kazdemu po kolei tlumaczyc, ze ja jestem od niego inna..A on po prostu nie zna umiaru :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gogogogogogogo

Udost臋pnij ten post

jedyna sensowna rada to staraj sie mie膰 swoje towarzystwo i bywaj sama...nie wiem mo偶e by pomog艂o jakby trafi艂 w towarzystwie na kogo艣 kto by go tak zkompromitowa艂 偶e by mu si臋 odechcia艂o w og贸le odzywa膰, albo zachowaj si臋 kiedy艣 tak jak on i powiedz 偶e zni偶asz sie do jego poziomu. :/ a tak serio to bardzo Ci wsp贸艂czuj臋...ja 偶y艂am kiedy艣 z takim chamem (u mnie to by艂o chmastwo, a nie kompromitowanie si臋...po prostu elementarny brak kultury...i te偶 t艂umaczenia jak grochem o 艣cian臋), kt贸ry potrafi艂 zrazi膰 do siebie najbardziej wyrozumia艂e osoby...偶y艂am jak na pustyni...to by艂o okropne :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czasem mam go dosyc
Czasem mysle, zeby go nagrac i mu pokazac jak to wyglada. Bo jak mu tlumacze, to na niewiele sie to zdaje :o Mysle, ze on nie ma wyczucia, zarowno do ludzi jak i siebie samego...Ja sie mecze, on sie meczy...A juz nie mowiac o tym, ze wszyscy w okolo tez. Czuje, ze mi to podcina skrzydla. Mysle ze to jest zwiazane z poziomem wyksztalcenia, ja na studiach on po zawodowce, ale bez komplekow. Myslalam, ze uda sie pokonac ta przepasc, ale chyba nie...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozumiem cie swietnie
moj maz jest niewyksztalconym czlowiekem a ja tak, myslalam ze przepasc da sie pokonac ale im dluzej tkwie w tym zwiazku dochodze do wniosku ze to jak budowanie zamkow z piasku. Tez nie lubie zabierac go do ludzi bo jak zaczyna sie odzywac na tematy o ktorych nie ma zielonego pojecia to najchetniej zapadlabym sie pod ziemie. Obawiam sie, ze skonczy sie rozwodem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozumiem cie swietnie
ty masz szanse jeszcze uciec szybko zakonczyc sprawe a ja jestem jego zona :( Wiec zwijaj manatki i nie marnuj zycia ja swoje niestety jak na razie marnuje :( Wszytkich do okola oklamuje a jestem nieszczsliwa. Nie sluchalam gdy mnie ostrzegano, zobaczysz chemia minie a zostanie tylko brak porozumienia. I tak sie stalo - obudzilam sie kiedys i mialam ochote plakac. Ok jest dobrym czlowiekiem, pomocnym ale co z tego................

Udost臋pnij ten post

By艂am w podobnej sytuacji. Mia艂am mi艂ego, czu艂ego, kochaj膮cego faceta, ale kompletnie nie potrafi艂 si臋 zachowa膰 w towarzystwie. Ko艅czy艂 studia, mia艂 wykszta艂conych rodzic贸w, czyli mog艂am od niego wymaga膰 jakiejkolwiek og艂ady, ale nie... M贸wi艂 niegramatycznie, uwielbia艂 wypowiada膰 si臋 w towarzystwie na tematy, na kt贸re nie mia艂 zielonego poj臋cia, u偶ywa艂 s艂贸w, kt贸rych znaczenia nie zna艂, na dodatek nie potrafi艂 kulturalnie rozmawia膰 . Poza tym, co by艂o chyba najgorsze, mia艂 bardzo z艂e nawyki - potrafi艂 w np. w pubie, kiedy wychodzili艣my ze znajomymi, d艂uba膰 sobie w uchu, ci膮gle si臋 drapa艂, poprawia艂 sobie gatki i jeszcze do tego chodzi艂 niechlujnie ubrany. Moi rodzice reagowali na niego wr臋cz alergicznie, a znajomi mieli niez艂y ubaw. Przyznaj臋, 偶e to by艂 jeden z g艂贸wnych powod贸w, dla kt贸rych si臋 z nim rozsta艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ttj.
a jakim cudem w og贸le sie z nimi zwiaza艂yscie? czy to by艂o spowodowane tylko po艂膮czeniem podobania sie i wiecznym przekonaniem kobiet ze zmienia faceta?

Udost臋pnij ten post

moze pisz膮ce powyzej panie poczytaly na kafe te bana艂y, 偶e milosc zwyci臋偶y wszystko? ja znam kilka malzenstw, w ktorych ludzie sa na bardzo roznym poziomie wyksztalcenia (i intelektualnym, bo to ze ktos podstawowke skonczyl nie swiadczy o tym ze musi byc t艂ukiem) i za kazdym razem wyglada to tak jak opisano powyzej - albo facet jest glupkowatym chamkiem, kobieta sie go wstydzi, albo kobieta jest totalna kretynk膮 i facet nie zabiera jej nigdzie, bo obciach mu robi... proza zycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frk-0999
...bo mi艂o艣膰 偶eby zwyci臋偶y艂a wszystko musi zaistnie膰. Mi艂o艣膰 pomi臋dzy lud藕mi, kt贸rych dzieli tak wiele jak r贸znice w kulturze osobistej, intelektualne w 999 przypadkach na 1000 nie zdarza si臋. Takich ludzi 艂膮czy okresowa fascynacja a trwaniu zwi膮zku sprzyjaj膮 ich uwarunkowania psychiczne oraz wzgl臋dy materialne. Czyli ona jest z prostakiem bo on jest pracowity i budzi zaufanie swoj膮 trosk膮 o przysz艂e wsp贸lne 偶ycie. Gdyby mia艂a odwag臋 rzuci艂aby go bo wci膮偶 si臋 za niego wstydzi...

Udost臋pnij ten post

nie czytalam wszystkich postow, al epowiem ci jak to wygldalo u mnie.... moj byly tez mial taki sposob bycia w towarzystwie, ze bylo mi za niego wstyd. niesmaczne zarty, glupie podteksty... moi znajomi starali sie ze mna spotykac, jednak woleli, zebym przychodzila bez niego. ja nie chcialam chodzic bez niego i zrobilo sie bledne kolo. czesc znajomych sie odwrocila calkowicie, czego teraz nie zaluje, ale wtedy bylo to przykre. z tym facetem juz nei jestem, ale tez nie potrafilam mu wytlumaczyc, dlaczego moi znajomi urywaja kontakt z nami, bo jemu sie wydawalo, ze on zachowuje sie normalnie.... wiec chyba ci nie pomoge, ja z moim bylam przez 2,5 roku i nie udalo mi sie go zmienic, jesli ty jestes z nim 6 lat, to chyba tez bedzie ciezko, wiec moze na takie spotkania ze znajomymi chodz sama? bo troche przykro jest stracic znajomych.... pozdrawiam馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allah allah
up :O

Udost臋pnij ten post

moja ciotka ma wy偶sze wykszta艂cenie i udaje Pani膮-kt贸ra-zawsze-wszystko-wie-najlepiej..a jej ma偶 sko艅czy艂 zawod贸wk臋 jest hydraulikiem i przyzna ze czasem to ona powinna sie wstydzi膰 swoich wypowiedzi bo wujek jest naprawd臋 rozs膮dny i potrafi zabawi膰 towarzystwo a jej niestety s艂oma z but贸w wystaje mimo wy偶szego wykszta艂cenia... ale 偶yj膮 sobie zgodnie jedno uzupe艂nia drugi i wszyscy to ju偶 zaakceptowali..cho膰 fakt wujek na pocz膮tku miewa艂 r贸偶ne wpadki towarzyskie - g艂ownie chodzi o niecenzuralne s艂owa, ale z czasem nabra艂 og艂ady :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elle24
Ja mialam kiedy艣 takiego faceta,kt贸ry te偶 zawsze by艂 ekspertem,szczeg贸lnie od tego na czym si臋 wcale nie zna.Jak go zabralam gdzies mi臋dzy ludzi to zawsze ale to zawsze musial narobi膰 mi obciachu,偶e mialam ochote zapa艣膰 si臋 pod ziemie.Zawsze wiedzia艂 lepiej,wdawal si臋 w duskusje i pieprzyl takie g艂upoty,偶e plaka膰 mi si臋 chcia艂o.Ja jak si臋 na czym艣 nie znam to m贸wie 偶e si臋 na tym nie znam,ale nie on!!!On wiedzial wszystko!!!Nawet by艂 przekonany 偶e doskonale zna angielski,cho膰 znal go tak jak ja czyli s艂abo.Chcialo mi si臋 艣mia膰 jak ogl膮da艂am z nim jaki艣 film i on robi艂 za super t艂umacza a umial przetlumaczy膰 tylko to co ja rozumialam!Albo jak chcia艂am zeby przet艂umaczyl mi jakas umowe,to te偶 t艂umaczy艂 tylko tyle co ja z niej rozumia艂am! Nie wytrzyma艂am tego,p臋k艂am gdy powiedzia艂 偶e naprawi mi kompa a zamiast tego calkowicie go rozwalil.

Udost臋pnij ten post

Hindema: bo chcia艂. Chcial dor贸wna膰, nauczy膰 si臋. A w w/w przypadkach faceci nie chc膮, nie chca zobaczyc ze zachowuja sie ponizej krytyki. Sa tak zarozumiali ze do nic nie dociera. Rada? Znikac z szybko艣cia 艣wiat艂a bo nic z tego nie b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dopamina828
gogogoggo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krolicarozowa
M贸j szwagier jest taki w艂a艣nie.Oj,jak ja go nie lubi臋 :-O Udaje,偶e na wszystkim si臋 zna,co gorsza,on w to wierzy,偶e jest ekspertem i zawsze ma racj臋.Palant nigdy nie przyzna,偶e si臋 myli艂. Wszyscy si臋 z niego 艣miej膮.Zreszta lubic sie nie da tego cz艂owieka... Biedna moja siostra...Ja bym nie wytrzryma艂a z kims takim ani chwili. Jak przyje偶d偶aj膮,to cz臋sto musz臋 wyj艣膰na chwil臋,偶eby nie wybuchn膮膰 i mu nie powiedzie膰 co o nim my艣l臋.Kilka razy to zrobi艂am,ale nie chc臋 sie z nim k艂贸cic ze wzgl臋du na siostruni臋,choc ona wie,偶e nie cierpi臋 jej m臋偶a. Okropni s膮 tacy ludzie :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krolicarozowa
M贸j szwagier jest taki w艂a艣nie.Oj,jak ja go nie lubi臋 :-O Udaje,偶e na wszystkim si臋 zna,co gorsza,on w to wierzy,偶e jest ekspertem i zawsze ma racj臋.Palant nigdy nie przyzna,偶e si臋 myli艂. Wszyscy si臋 z niego 艣miej膮.Zreszta lubic sie nie da tego cz艂owieka... Biedna moja siostra...Ja bym nie wytrzryma艂a z kims takim ani chwili. Jak przyje偶d偶aj膮,to cz臋sto musz臋 wyj艣膰na chwil臋,偶eby nie wybuchn膮膰 i mu nie powiedzie膰 co o nim my艣l臋.Kilka razy to zrobi艂am,ale nie chc臋 sie z nim k艂贸cic ze wzgl臋du na siostruni臋,choc ona wie,偶e nie cierpi臋 jej m臋偶a. Okropni s膮 tacy ludzie :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krolicarozowa

Udost臋pnij ten post