Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssylusia.17

wkurzają mnie 40stki ubierające się i malujące jak 16stki.fuuuj

Polecane posty

Gość mnie moze nie wkurzaja
ale obrzydzaja szczegolnie ze nastolatki ubieraja sie teraz z reguly jak dziwki

Gość eeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaaaaa
masz racje ale oprócz tego,wkurzaja mnie 40 letni faceci,podrywajace 16:((bueeeeeeeeeee

Gość Anna777
opisz taka ubierająca sie 40. Ja mam 34 lata i tez nie ubieram sie jak matrona. Boję się żeby nie wygladać jak podstarzała nastolatka. Dziś mam na sobie dźinsy i taka do połowy uda dzinsowa sukienke, pod nia t0 shirt. Czy wygladam jak przebrana?

raczej chodzi o cos innego. dzis bylam na zakupach i widzialam babeczke, w dlugich prawie bialych wlosach, pelno zmarszczek + kilo tapety, obsisle bezowe rurki wsadzone w kozaki z panterki [na szpilce i z czubkami] wygladaja nie tyle zalosnie, co smiesznie.

widze ze osoba nademną chyba wlasnie do takich pań nalezy, ktore nie rozumieja ze lata ich swietnosci dawno minely i powinny zająć sie raczej ratowaniem swojej skory od zmarszczek niz wykupowaniem ciuchow ze sklepów +16 ;]

Gość mnie moze nie wkurzaja
nie no ja rozumiem ze nie chca zakladac 'babcinych' workow ale miedzy takimi workami a ciuchami dla natolatki (chociaz bardziej dla prostytutki w omawianym przypadku) jest jeszcze cos pomiedzy i to wcale nie mowie o eleganckich ciuchach moja matka ma po 50 i ubiera sie calkiem fajnie nawet jesli sportowo:) po co zaraz odslaniach brzuch biust i sie swiecic?

Gość aaaaa mnnnnnnnieeeeeee
wkurzaja 14 latki, arczej w ogoel nastolatki, ktore ubieraja sie jak kurwiszony!!

Gość a tobie g.. do tego
to najlepiej ubrac nas w caarne kiecki i do trumny .w czasie wakacji widzialam autokar starszych ludzi z niemiec ,ktorzy przyjechali do nas ,wszyscy na kolorowo ,babeczki okolo 70 ubrane w szorty i topiki panowie to samo ,nikogo to nie razilo marza mi sie takie czasy ,a moze zazdroscisz babce .a popatrz jak wy mlodzi chodzicie ubrane ,grube dziewczyny w krotkich bluzkach ,gdzie tluszcz im sie wylewa z biodrowek zajmij sie soba na pewno wiecej masz problemow niz ciuchy jakiejs 40 niech kazdy sie ubiera jak chce

Gość windom
a mnie wkurzają dojrzałe kobiety chcące na siłę robić z siebie nastolatki, ale tak samo irytują mnie nastolatrki robiące z siebie na siłę "stare baby", przykryte kilogramami makijazu :o umiar jest wskazany we wszytskim.

Gość DAY ONE
A KONKRETNIE TO CO WAS ''WKURZA'' ? BO DLA MNIE ''WKURZONA''BABA TO JEST DOPIERO FUUUJJJ....

Gość akakakka
Gówno cię to autorko obchodzi, niech się ludzie ubierają jak chcą, a ty się zajmuj własną dupą, żeby dobrze wyglądała w czym tam nosisz.

dobra was wkurwiają baby koło 40 które nie potrafią sie ubrać i zadbać o siebie mnie to brzydzi jak widzę ale zaś wkurwiacie mnie wy ! fakt faktem że nastolatki ubierają sie jak kurwy ale po co tak jechać po wszystkich ? chyba że zazdrościcie jak wasi faceci oglądają sie z nimi a jak wam powiedz już że \"popatrz nastolatki ubierają sie jak kurwy\" to i tak sobie pomyśli że jest lepsza od was ehh nie mam słów na to każdemu coś nie pasuje świat nie jest perfekcyjny moda zmienia sie teraz nastolatki mówią o was wieśniary bo one już mają inna modę na ubieranie sie i jechanie po nich teraz w ten sposób prowadzi was do zostania moherowymi beretami

i po za ty wy też będziecie stare ! tonący brzytwy sie łapie będziecie miały zmarszczki i będzie dochodzić do was że sie starzejecie to ciekawe co zrobicie ! potraficie tylko jechać po innych pierdolone mohery !

Gość hehehhehehhee
ja jakis czas temu widzialam w centrum miasta kobiete okolo 40, blond dlugie tlenione wlosy, tapeta, obcisle spodnie i -teraz najlepsze:-) -t-shirt (tez oczywiscie obcisly) z brokatowym napisem: /po ang/ "Do you think I am a whore? meet my mother" /"Myslisz ze jestem dziwka? poznaj moja mame" :-):-):-):-):-):-) angielskiego chyba jej w szkole nie uczyli:-P

polecam obejrzec w tym numerze wprost na str. 108 porownanie dzidzi piernik i pieknej trzydziestoletniej. ja nie mowie, ze trzeba sie ubierac jak do trumny. ale troche dobrego smaku nie zaszkodzi ;) milego dnia