Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzący się nocą

Mam ochotę na rozmowę z niebanalną kobietką ok. 30

Polecane posty

Gość nudzacy sie noca
wtedy mam zawsze gowaniane sny :classic_cool:

Gość wesola..
ok..dobranoc 🖐️

Gość mania_z_lasu
hehe a gdzie zanotowałąs wesoła? ładnie ładnie chyba mi cyber - seksem pachnie, a miało byc tak niebanalnie...ech zycie. poza tym wesoła przypominam Ci ze niebanalny ma żone - natychmiast zmyj tą notatke z jego gg - która zanotowałas długopisem na ręce. Dobrze Ci radze!

Gość mania_z_lasu
nie panikuje jeno mi żal , ze tak sie dają podchodzić...spragnione miłosci ...eh Zycie...no i kto tu jest banalny?

Gość nudzacy sie noca
ufffff własnie poszła a ja wciąż na policzku czuję jej soczystego liścia jakim mnie uraczyła gdy zapytałem ją czy klęknie do miecza, owszem klękła ale zaraz potem niespodziwanym ruchem zasadziła mi w jądra strzał z płata czolowego, poczułem jak w mosznie mi bulgocze od tej pory nie zaglądałem w majciochy bo boję się widoku zmiażdżonych jąder.

Gość mania_z_lasu
nie mówi sie "klękła" tylko klękneła i zmykaj zakówać do sprawdzianu z ortografii

Gość mania_z_lasu
hehe * zakuwać aa no i dobranoc nudzący sie

Gość wesola..
🖐️ mania-->czy Ty zawsze wszystko bierzesz na powaznie,daj se troche na luz.Chyba nie myslisz ze jezeli ktos zacznie rozmawiac przez gg to juz nie wiadomo co sie bedzie dzialo....nie rozsmieszaj mnie. Ps.nie martw sie tak bardzo o nudzacego,nie zgwalce go ..wez to troche z przymruzeniem oka. ;)

Gość mania_lasu
ej tam .. zaraz na powaznie. A swoją drogą to co się bedzie działo? :) Nie żebym była ciekawa ...ale tak z ciekawości :) pozdrawiam

Witam Wczoraj śledziłam Waszą rozmowę, ale nie brałam w niej udziału. Choć też jestem może niebanalną 30 tylko z małym +:)I wcale nie obrażam się jak ktoś mówi mi \'\'kobietka\'\', ponieważ jestem drobna i delikatna:) A tak w ogóle to coś mi się wydaje, że na tym gg bedzie gorąco dzisiaj:D

Gość wesola..
🖐️ Tez sobie puszczam dymka;):D

jak ja nie lubie takich facetow jak ten zona spi a on szuka nie wiadomo czego do wyra wypad masaz zrobic zonce po ciezkim dniu a nie pierdoly dwuznaczne gadac wypad chlopcze

Gość wesola..
czesc nudzacy:D:D momencik..musze meza uspic...zrobie mu masazyk...(patelnia w leb):D

Gość wesola..
hmmm..ja tez;)

Gość stado ćwoków
mnie też rozwala ten wybitny temat:O gość krążył wokół tematu seksu jak kot wokół gorącego barszczu i w końcu na gg przeszedł, bo zabrakło mu odwagi lub inwencji do konwersacji na jako takim poziomie dno i wodorosty :D:D:D