Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamija000

co robić??? przyjaciel powiedział, że kocha!!!

Polecane posty

Gość mammamija000

od ponad 10 lat mam przyjaciela (mam 25lat) to jedyny facet, z którym moge pogadac na wszystkie tematy, uwielbiam go i kocham jak przyjaciela :-) od paru lat widujemy sie rzadko, bo studiowaliśmy w innych miastach i w nich zostaliśmy, mamy kontakt głównie telefoniczny i mailowy, widujemy się kilka razy w roku. Dzis dostałam od niego sms o treści:" Kocham Cie od lat, jesli mnie zechcesz oddam Ci cały świat, jesli odrzucisz...emigruję w sobotę do Portugalii" :-( Jestem w totalnym szoku!!! Nie chcę żeby wyjeżdżał, mam tylko jego tak mi bliskiego przyjaciela, ale nie wiem co mu powiedzieć, jestem zszokowana!!!

Gość zartujesz chyba
No cóż, najlepsze wyjscie, to wsluchac sie w siebie. Jak go kochasz, to powiedz, ze go kochasz, jak nie, to niestety... Nie oszukuj jego, bo nikt nie zasluguje na to, zeby go oszukiwac. Wyjedzie, znajdzie se dziewczyne, ktora bedzie go kochac szczera miloscią i bedzie szczesliwy. Nie kieruj sie egoistycznymi pobudkami, ze to jest Twoj przyjaciel i nie chcesz go stracic. I tak sie zadko ostatnio widywaliscie. Poza tym znajdziesz se innych przyjaciol, a on nie zasluguje na to, by go oszukiwac i ranic. Prawda i tak predzej czy pozniej wyjdzie na jaw.

Gość dobita przez życie resztę też
też jestem takiego zdania... bo jeżeli nawet tylko sobie wmówisz, że znaczy dla Ciebie coś więcej to prędzej czy później to wyjdzie na jaw.. a wtedy on będzie miał do Ciebie żal do końca życia, bo tak naprawdę mu je rozpieprzysz... :(

Gość rever
Nadal nie wiesz co czujesz?

Gość mammamija000
gówno wiecie o życiu głupie szmaty, myslalam ze znajde tu sensowną odpowiedź

Gość zxcc
cóż, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, tylko tyle, że nie jestem kobietą i to ja jej o tym powiedziałem. Osobiście, nigdy bym i sobie i jej nie wybaczył jakby dała mi fałszywe nadzieje na cokolwiek. Bo to, jak ktoś tu zauważył, kompletnie rozpieprzyłoby mi życie na kolejne lata. Za dwa tygodnie wyjezdzam do anglii.

Gość mammamija000
nie pytalam o zdanie facetow wiec w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j. 🖐️

Gość mammamija000
prosze sie nie podszywać!!! ludzie juz mam dość tych gówniarzy! kocham go, ale jak przyjaciela... nigdy nie myślałam o nim w inny sposób i nie wiem :-( a może go kocham tylko o tym jeszcze nie wiem? czy to jest możliwe? nie chce się przekonac po jego wyjeździe! pomóżcie proszę

Gość mammamija000
jak wyjedzie a okaze sie ze go kocham to powiesze sie na skakance :(

Gość mammamija000
wlasnie okazalo sie ze ten facet jest zoofilem, wiec zadna strata, niech spie.rdala do tej portugalii

Gość mammamija000
chowam się w paprociach i udaję kleszcza :classic_cool:

Gość kobietka22
dziewczyno to teraz Ty sie zastanów co do niego czujesz ??! Czy jest to tylko najcudowniesza przyjaźń a może miłość ?!

Gość sylwiki grześ
up

Gość skskksksksksskks
ja bym wybrala przyjaciela kogos kogo znasz b, dobrze a on Ciebie wiesz czego mozna siwe po nim spodziewac:)