Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowcza

Brzydko mnie nazwal facet, czy odejść......?????????? cz.2

Polecane posty

to dziwne, ze ktos kocha i potem kogos nazywa: pojebaną, psychiczną, idiotką. I to nie w kłotni, tylko tak poprostu wyskoczy, bo np. wkurzyl sie i szuka fajek. Podobno liczą sie czyny, nie slowa, i ja mam wto wierzyc?

coś we mnie pekło i jakos szukam wyjscia, co robić... nie chce non stop o tym myslec, ale kurcze co zorbic - wyprowadzic sie??? - czy dac mu szanse?? -czy wybaczyc??? Mowi ze jest mu przykro ze sie tak stało.

kupa gnoju uwielbialam teog faceta za to ze mnie szanowal, a teraz juz sma nie wiem co myslec.

Gość vvvvvvvvvvvv
Znając życie i tak zostaniesz z nim, zeby go zreformować. Teraz pewnie podoba ci sie jeszcze bardziej bo jest taki twardy i męski.

przeraziła mnie na czacie pewna kobieta z którą rozmawialam. Musze tu opisac, bo to bylo straszne. jak moze dochodzic w rodzinach do takich rzeczy..?? jak rozmawialaysmy razme na ten team i slyszalam od niej: \"\"\"\"\"jak kochasz to wybacz. Moj mąz mnie tez wyzywa, na poczatku bylo cięzko, ale dalo sie przyzwyczaic, Robie to dla dzieci\" no szok!

przeraziła mnie na czacie pewna kobieta z którą rozmawialam. Musze tu opisac, bo to bylo straszne. jak moze dochodzic w rodzinach do takich rzeczy..?? jak rozmawialaysmy razme na ten team i slyszalam od niej: \"\"\"\"\"jak kochasz to wybacz. Moj mąz mnie tez wyzywa, na poczatku bylo cięzko, ale dalo sie przyzwyczaic, Robie to dla dzieci\" no szok!