Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.smutna

Mój chłopak przesadził ?

Polecane posty

Gość M.smutna

Mój chłopak bardzo mnie kocha wiem o Tym ... ale robi sobie głupie zarty i umawia się z dziewczynami przez czaty i inne pierdoły, nie chodzi na te spotkania poprostu zartuje z ludzi, kilka razy go na tym nakryłam i nie oduczył sie tego, wkońcu zaczynam mysleć że to naprawde, że naprawde umawia sie imnie zdradza-czare goryczy przelał fakt, że raz podszyłam sie pod jakas dziwczyne na czacie i podałam numer a on tam zadzwonił, po wszystkim tłumaczył mi ze to głupie zarty ze to głupota ale on poprostu to robi, a ja mu nie wierze mysle ze naprawde mnie zdradzał. Jadnak kocham go i wiem, że on kocha mnie ... powinnam mu wybaczyc ?

Jeśli robi to notorycznie? Dałabym sobie spokój. Czy on sobie musi coś udowadniać ? Umawiając się z innymi? Daj sobie spokój dziewczyno.

Mój były robił podobnie z tym, że on spotykał się niby ze swoją przyjaciółką, która wykorzystała moment, że akurat mnie nie było w pobliżu i mnie z nią zdradził. Teraz oni są ze sobą, a ja zaczęłam nowe życie i jestem z tego zadowolona, bo po czymś takim dopiero spadają klapki z oczu i zdałam sobie sprawę, że wcale go nie kochałam tylko byłam przyzwyczajona do jego towarzystwa... Tak czasami bywa... Pogadajcie ze sobą szczerze - innego wyjścia nie widzę.

Gość M.smutna
Tylko ze ja go kocham, kocham go nad życie ale nie umiem przestac myslec o tym co mi zrobił, on wykauje skruche ale ja sie boje ze to kolejna obietnica bez pokrycia ze znowu dam mu sanse i ja zmarnuje ... ale ja go kocham i wiem że on kocha mnie

Gość Twoj chlopak
tez juz tu byl na Kafe pare dni temu, sytuacja identycznie opisana i radzil sie jak Cie odzyskac, poszukaj takiego topicu do 1 tyg wstecz to sobie poczytasz

Gość M.smutna
rozmawialiśmy, kocham go ale sie boje to stało sie 5 dni temu, przepraszam mnie ciagle próbuje dzwonic, przysyła kwiaty, upominki listy dziennie próbuje zadwonic z 1000 razy odrzucam go nie wiem sama co ma robić, ale wiem że go kocham, można kochac bez zwiazku boje sie ze on sie nie zmieni. Ale wiem, że mnie kocha ale nie wiem czy potrafi sie zmienić

Gość kaczuszka kwakwa
"ale ja go kocham i wiem że on kocha mnie'---> czy on Cię kocha, tego nigdy nie możesz być pewna, niestety:( Daj mu szansę, może tylko głupio się zabawiał, każdemu czasem odbija a on pewnie taką zabawę uważał za śmieszną i niewinną. Niekoniecznie jest draniem, choć i tego nie można wykluczyć.

Gość jajowe żółtko
Smutna...jeśli on tak Cię kocha to powiedz mu wprost że Tobie się to nie podoba i już...jeśli nie przestanie to znaczy że wcale mu aż tak bardzo nie zależy na Tobie i waszym związku...Bądź stanowcza dziewczyno!!!Daj mu możliwość wyboru...inaczej ciągle będziesz się tym zadręczać...!

Gość weronika89898989
daj mu szanse, jeśli Cie kocha napawde to wkońcu przestanie prawdziwa miłosć gotowa jest na wszelkie poświęcenia, skoro uażasz, że Cie kocha i Ty kochasz go to wszystko możecie znieść, porozmawiaj z nim szczerze i przestań go ignorować bo faceci to tępe stworzenia wkońcu przetanie walczyc, ale nie koniecznie przestanie Cie kochac a TY bedziesz tego załować

Gość papa dom strop
pogadajcie szczerze, nie zachowujcie sie jak dii on zachoał sie dziecinnie na maxa Ty bądz chociaz powazniejsa takie podchody odrzucanie to zabawa do natolatków a nie dla pawdziwej miłości

Gość Xa
Bzdety. Gdyby Cię kochał to nie robiłby tak. Otwórz oczy. Ja też ostatnio dowiedziałam się, że mój facet spotyka się z "koleżankami". Pogoniłam drania. Tobie też to radzę, bo za Twoimi plecami on śmieje się z Ciebie i Twojej naiwności.

Gość dalia 2007
miłość zwycieza wszystko ale to juz od ciebie zalezy czy dasz mu szanse, skoro zmarnowal wczesniejse moze i zmarnowac ta choc nie koniecznie, życie układa sie zaskakująco daj mu szanse, pamiętaj jesli go naprawde kochasz miłosć sie zdaza tylo raz w zyciu

Gość pierogi 2x
wybacz mu wkońcu to miłość, nie słuchaj ych plujących jadem dziewczyn które sa na nie, stado feministek

Gość maria antonina 87
Jeśli go kochasz to już masz odpowiedz

Gość disco mama
Podobna historię już czytałam, Wybacz mu miłość trafia sie raz w życiu

pierogi 2X sory bardzo, ale ja nie pluje jadem a skoro jest to forum, to kazdy ma prawo do wydania opinii.... i ja wydaje swoja opinie na ten temat, co nie oznacza od razu, ze jestem spelniona czy niespelniona feministka :O:O:O:O

Gość Kochasz Go
nie zaśmiecaj forum takimi problemami, co to za problem, chłopak odwalił debilizm ale to jak każdy facet, pokaż mi na świecie normalnego faceta, wszyscy się slinią na fajne laski ale to w ich genach jest

Gość pierogi 2x
oki, niech Ci bedzie Miłosć zwycięza wszystko nie zachowujcie sie jak dzieci, w zyciu sa powazniejsze problemy

Gość baba z wozu 5000
Jeśli go kochasz wybacz, nawet jeśli to setny raz, może ten 101 bedzie dobry. Jesli nie kochasz mówisz papa i żyjesz dalej prosta sprawa

Gość seledynowa królewna z bajki
daj mu szansę, wkońcu go kochasz

Gość rusek8319
wybacz mu miłość przeżywa sie tylko raz w życiu

Gość bananowy sen
zrobis co zechcesz, wkońcu masz przewage przetrzymaj go jak najdłuzej jeśli sie zniechęci to znaczy ze to nie była miłość, ale jesli wytrzyma tydzien takiej totalnej olewki to kto wie, ja na Twoim miejscu bym mu wybaczyła, przecież go kochasz

daj sobie z nim spokój dobrze ci radzę, ja przechodziłam przez to samo, ale myslałam ze się zmieni ze wydorosleje ze po slubie bedzie inaczej, wzielismy slub i po roku nie mozemy sie dogadac i co rozwód???? zastanów się i lepiej tez wejdz na te czaty i szukaj innego, pozdrawiam

Gość Miłosniczka miłości
Daj mu szanse przecież, to nie jest nic wielkiego. Skoro mu nie chcesz wybaczyc to może go nie kochasz? Moze to przyzwyczajenie ?

Gość miriammmmmmmmmm
daj mu szanse

Gość zefirek cokołek
daj szanse każdy na nią zasługuje, jesli go nie kochasz to odpal, ale jesli to miłość to poprostu kochajcie sie dalej

Gość maczo maczomen
Ja Ci powiem to z persprktywy faceta. My mamy swoje ego ale kochać też potrafimy wiem, że to forum to wylengarnia feministek, ale nie słuchaj ludzi tylko własnego serca, kochasz go ? Jeśli go kochasz to miłość wybacza wszystko, wystarczy czasu troche. Daj mu szanse

Gość napalona kurtyzana
jak ma duzego to mu wybacz jak jest kiepski w łózku to daj sobie spokój, facet i tak kobiecie potrzebny jest tylko do jednego sex sex sex sex :>:>:>:>:>:>:>:>