Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyzby ciaza nie roz

okrestylko 2dni i temp 37.5 ? ciaza?

Polecane posty

ostatnio mierzylam temp mialam 37.2 czyli dni plodne w polowie cyklu to sie kochalam z mezem spadlo do 36.2 i dostalam okres ale ten okres mialam tylko 2 dni i podczas okresu mialam temp w pochwie 37.5 i 37.2 dzis mi sie skonczyl ale zapomnialam zmierzyc czy moge byc w ciazy? bo w czasie okresu tempka powinna byc niska, prawda?

prosze o jakies odpowiedzi

Gość qwertyu
a testu nie możesz sobie zrobić??

moge i owszem zrobie jutro z rana chce sie tylko dowiedziec jak powinno byc z temp w czasie okresu :)

Z tego co kiedyś czytałam, to temperatura po terminie okresu nie powinna spaść, jeżeli to ciąża. Najlepiej zrób test.

Podnoszę pomimo, że topik już dawno założony kurcze ja mam podobnie, a mianowicie. Zawsze podczas okresu temperatura spadała mi do 36,6 - 36,7, czasem 36,5 i się tak utrzymywała do skoku, a teraz przed okresem mierzona przed wstaniem z łóżka o 5 rano była 36,7, potem o 7 rano, również przed wstaniem z łóżka 36,9 i się utrzymuje na poziomie36,9 -36,8 pomimo, że mam już 4 dzień okresu. ( 2 dni miałam intensywny a wczoraj i dzisiaj tylko trochę krwawię, delikatnie) już zgłupiałam normalnie - co oznacza taka temp podczas okresu. Ja rozumiem w pierwszy, no może drugi dzień może jeszcze nie spaść, ale mi po spadku o 5 rano ( o 7 rano mierzona była już na poziomie poowulacyjnym) temperatura wróciła znowu do wyższego poziomu potrafi mi ktos to tutaj na kafe wytłumaczyć?? BYłabym bardzo wdzięczna