Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

chce jak najszybciej zapomniec... bo to koniec..

Polecane posty

spotykalam sie z chlopakiem przez przeszlo 2 miesiace, on z p[oczatku zabiegal o moje wzgledy a ja go olewalam i jak teraz zaczelam cos do niego czuc to on stwierdzil ze to nie ma sensu, zreszta wydaje mi sie ze on sam nie wie czego chce ze sie z lekka poglubil... ale ja chce go wyrzucic ze swojego serducha raz na zawsze,,, tylko pytanie jak??

Gość karolinaaaaa
po prostu znajdz innego i zakochaj sie

oddala sie odemnie , nic nie pisze nie dzwoni, wczoraj na esa mi nie odpisal dzis nic... nie wiem co mam o tym myslec... mam juz dosyc naprawde bo co sie zakocham to w nieodpowiednich facetach

takie jest zycie :) nie pisz do niego... zagryz zeby i daj spokoj. znajdziesz w koncu faceta ktory cie doceni:) i bedziesz szczesliwa

Gość karolinaaaaa
wiesz co,mysle ze z nim powinnas dac sobie spokoj bo zameczysz sie przy facecie ktory tak sie zachowuje i ktory sam nie wie czego chce. Powiem i ze owszem,poznanie kogos nie jest takie trudne-jesli nie masz zadnych ciekawcyh wolnych kolegow wokol siebie to moze w interncie?Wiesz,ja swojego meza wlasnie tutaj poznalam,tez mi sie wczesniej nie ukadalo,mialam facetow ktorzy tez sami nie wiedzieli czego chca,wykanczalo mnie to ale wiedzialam ze musze byc twarda babka,nie lamac sie i szukac. I pomoglo,dzis jestem naprawde szczesliwa.Musisz byc twarda,nie lamac sie,po prostu

wiem to bedzie najlepsze wyjscie, wczoraj jak zapytalam sie czy za mna teskni to odpowiedzial ze pewnie ze teskni, ale czemu nie chce ze mna byc... ja bardzo bym chciala nic do niego nie czuc

wiem ze musze go olac, raz na zawsze bo on traktuje mnie tylko jako przyjaciolke... tak mi powiedzial ze narazie.... i chcial sie spotykac ale ja pwoiedzialam ze po co??....

Gość dżonson
Idź z kimś innym do łóżka - co za problem??

Gość karolinaaaaa
daj sobie z nim spokoj koniecznie,naprawde jest tylu fajnych facetow ze spokojnie kogos pozasz kto naprawde Cie pokocha,musisz tylko w to wierzyc i nie poddawac sie. Krotko sie znacie,wiec nie bedzie tak zle z Toba,naprawde,za pol roku bedziesz sie z tego smiala bedac szczesliwa i zakochana:)

Gość Warmianka28
I nie spotykaj sie juz z nim Jagodka bo cos czuje ze on chce sie spotkac tylko po to zeby jeszcze moze Cie jakos wykorzystac,skrzywdzic.Lepiej uwazaj na niego to juz nie jest Twoje przyjacielem,sprobuj zapomniej bo bedziesz tylko cierpiec i sie zadreczac mysleniem o nim.

nie uprawialismy sexu... tylko pieszczoty... ale ja naprawde nie wiem jak zapomniec o nim... jest mi ciezko... nie spotykam sie z nim,, ale w sobote sie napewno spotkamy on nie wie co ja do niego czuje, sadzi ze to samo co on do mnie ale najbardziej boli mnie to ze on mnie tak olal i nie odp na tak waznego esa...

autorko mam tak samo, jakbym czytała swoje słowa, tylko ja z nim to ciagne już 10 miesięcy.:(

ja postanowilam dac spokoj to ja mu powiedzialam zeby nie przyjezdzal bo nie ma po co... a on stwierzdil ze potrzbuje czasu ze musi to przemyslec ze musimy od siebie odpoczac,, ale dlaczego

Gość dfgsdfg
jezeli olewalas go na poczatku, to albo go zniechecilas do siebie, albo teraz on chce cie troche poolewac, faceta mozna ignorowac ale tylko do czasu i odpowiedni sposob bo szybko sie zapala ale tez szybko gasnie jak nie widzi odzewu!

nio to co jam mam zrobic??? olacv go raz na zawsze czy... czekac i jednoczesnie sie bawic poznawac innych ludzi, czy go odrazu skreslic....?? nio nie wiem... doradzcie

siedze tutaj sama, nikt mi nic nie chce powiedziec ani doradzic,a moze powinam poczekac na jego ruch i zobaczyc co on zrobi, bo jak poczul cos do mnie to moze to wroci i bedzie oki... nio sama nie wiem:(

Gość W_sumie_Romantyk
Witam! A jakie jest jego usposobienie? Wybuchowy, spokojny, zdecydowany czy nie, stanowczy czy ulegający wpływom?

hmm trudno mi powiedziec ale on jest taki ze lubi sie bawi i raczej nie jest wybuchowy, rozwazny, taki elegant zawsze pachnacy i zadbany

byl z dziewczyna 5 lat... wiec chyba nie ejst az takim kobieciazem ale wydaje mi sie ze on nadal szuka, stwierdzil ze ja jestem bez wad wiec czego chce wiecej, ze bardzo mnie lubi i takie tam a ja go kocham czy jest jakas szansa aby to wkoncu do niego dotarlo

Gość W_sumie_Romantyk
Nie wiem, w sumie jak nie będzie Tobą zainteresowany, możesz umówić się ze mną

ale jak sadzisz sa szanse aby bylo miedzy nami oki, nie odpisal mi wczoraj na esa,,, i sie juz nie odzywa... a ja biedna czekam na jakis jego ruch i chyba tak zostanie tylko ze nie bede popelniac tych samych bledow nie bede okazywac z emi zalezy

Gość nie dzwon
pewnie, jak zaczniesz go olewac, to blyskiem przyleci :) nic straconego

Gość W_sumie_Romantyk
Jeśli chodziliście ze sobą tylko 2 tygodnie to zgoła dziwne, że już musicie od siebie odpocząć. Coś mi się wydaje, że on rzeczywiście szuka nadal

Gość W_sumie_Romantyk
sorry, chciałem napisać 2 miesiące, ale to i tak za wcześnie na to, by już od siebie odpoczywać

Gość nie dzwon
eeeeeeeeeee....tylko jeden wieczor nic nie odpisal...poczekaj, zajmij sie czyms konstruktywnym, a on jeszcze sie odezwie, tylko nic nie rob, na milosc boska!!! nie pisz, nie dzwon..